Canlı yayında tehdit etmiş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, tartıştığı kız arkadaşı Rüya Yılmaz'ı (23) bıçakla bacağından yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan Ümit Dumanoğlu'nun (25), olay öncesi gittiği Diyarbakır'dan otomobiliyle saatte 300 kilometre hızla geri dönerken sosyal medyadan canlı yayın yapıp, kız arkadaşını tehdit ettiği ortaya çıktı.

Haberler 02.12.2020 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nazillide bir GSM irketinin bayiliini yapan Ümit Dumanolu, telefonda kz arkada Rüya Ylmaz ile henüz bilinmeyen nedenle tartt. Tartmann ardndan bir i için Diyarbakra giden Dumanolu, Nazilliye döndükten sonra 29 Kasm tarihinde kz arkada Ylmaz stasyon Meydannda bçakla sa bacandan yaralad. Dumanolu, çevredekilerin ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafndan gözaltna alnd. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen Dumanolu, çkarld mahkemece tutukland.

FACEBOOK SAYFASINDAN CANLI YAYIN

Dumanolunun kz arkadayla telefondaki tartmalarnn ardndan saatte 300 kilometre hz yaparak Diyarbakrdan Nazilliye döndüü ve bunu Facebook sayfasndan canl olarak yaynlad ortaya çkt. 18 dakikalk görüntülerde, Dumanolunun kz arkada Ylmaza, stenmedik bir ekilde Diyarbakrdan ayrldm. Allah nasip ederse o Nazilliye geleceim. Geliyorum bekle. Sen benim adm buraya tarsn öyle mi? Utanmadan bana hl mesaj atyorsun. Artk sana sonu yaatacam. Kral gelsin imdi alsn seni. ster emniyete ister devlete git. Bu saatten sonra uyuturucu satanlara da rahat yok diyerek tehdit edip, küfürler savurduu yer ald.

Ana Sayfaya Git