Çapkın komedyen Cem Yılmaz Instagram ve Twitter hesapları hakkında flaş kararı verdi! Takipçilerine üzücü haber

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesaplarındaki yoğunluğunu bilmeyen yoktur ki. Cem Yılmaz sosyal medya adresi ile alakalı açıklama yaptı. Yaptığı açıklamasında Cem yılmaz sosyal medyada paylaşım yapmayı bıraktığını açıkladı.

Haberler 18.07.2017 - 15:04 Son Güncelleme : 18.07.2017 - 15:40

Ünlü komedyen Cem Ylmaz’n sosyal medya hesaplarndaki younluunu bilmeyen yoktur ki. Cem Ylmaz sosyal medya adresi ile alakal açklama yapt. Yapt açklamasnda Cem ylmaz sosyal medyada paylam yapmay braktn açklad. 

Twitter’da 12.8 milyon takipçisi olan Cem Ylmaz,  paylamlarna gelen yorumlardan rahatsz olduunu belirterek Twitter ve Instagram hesaplarmdaki yorumlarn verdii insanüstü rahatszlk sebebiyle bu mecralarda paylam yapmay brakyorum. Hepinize tavsiye ederim dedi. 

YEN FLM KARELERN PAYLAMITI

Ünlü komedyen Cem Ylmaz, twitter hesabndan çekimleri devam eden ´Arif V 216´ filminden fotoraf paylamaya devam ediyor. Hayranlarnn merakla bekledii filminden 4 kare paylaan Cem Ylmaz, fotoraflarn altna Bana yeter ve O kadar güzel ki,eski bir dostu uzun bir aradan sonra görmek gibi notlarn dütü. Geçtiimiz akam yakn arkadalaryla birlikte iftar yemei veren Ajda Pekkan, iftar öncesi muhabirlerin sorularn yantlam, filmle ilgili ipuçlar vermiti. Süperstar, filmde kendisinin gençliini Farah Zeynep Abdullah’n canlandracan ve güzel oyuncunun kendi arklarn seslendireceini söylemiti. Ozan Güven’in canlandraca ’216’ karakterinin Ajda Pekkan’a bir hayranlk duyduunu anlatan usta sanatç, Farah’a kostüm ve makyaj konusunda da destek verdiini açklamt.  

CEM YILMAZ HAKKINDA

Cem Ylmaz, 23 Nisan 1973’te stanbul’da Koca mustafa paa’da dodu. Aslen Sivasldr. Anne ad Sabahat, baba ad Arif’tir. Can adnda bir aabeyi ve Özge adnda bir kzkardei vardr. Koca mustafa paa’da ki Mehmet Akif lkokulu’nda 4. snfta okurken ailesiyle birlikte Bahçelievler’e tand.

Ortaokulu Bahçelievler Kazm Karabekir Ortaokulu’nda bitirdi. Lise örenimi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde görmütür.

Bir mizah dergisi olan Leman Dergisinde karikatür çalmalarna baladnda, lisans eitimini Boaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde sürdürüyordu.

lk stand-up gösterisini Leman Kültür’de, 1995’in Austos aynda gerçekletirdi. Ayn senenin aralk aynda Beikta Kültür Merkezinde sahne almaya balad. 2001 yl sonuna kadar 1200’ün üstünde gösteriye çkt. Hemen hemen bütün gösterileri kapal gie oynad. Türkiyenin yan sra, Avrupa ve Amerika’da sahne ald.

Leman Dergisi’nde yaynlanan çalmalarn Karikatürler isimli kitabnda yaynlad. lk sinema deneyimini, 1998 ylnda Ömer Varg’nn yönettii ‘Herey Çok Güzel Olacak’  isimli filmde Mazhar Alanson  ile barolü paylaarak tatm oldu. Film, Türkiye ve Avrupada yaklak 1 miyon 800 bin kii tarafndan izlendi.

Reklam dünyasnda da adndan söz ettiren sanatç , Panasonic reklamlarnn radyo spotlaryla iki yl üst üste Kristal Elma ödülüne layk görüldü. Radyo spotlarnn yan sra, Panasonic, Mavi Jeans,Telsim, Doritos, Opet ve Türk Telekom gibi markalarn reklamlarnda oynad. Yer ald her reklam filmi gündem konusu olmay baard.

Gösterileri 2000 senesinde Star TV tarafndan yaynlanmaya baland ve Gösteri adyla piyasa sürüldü.

2001 ylnda çkan ksa dönemden faydaland ve Temmuz 2001’de askerliini yapt. 2004’te vizyona giren, çekimleri tamamlanmasna karn yapmc firma ile yaanan problemler sebebiyle montaj ve gösterimi geciken, 4 farkl karakterde oynayarak barolünü üstlendii, G.O.R.A. ile bir kez daha milyonlar sinema salonlarna çekmeyi baard.

2007 senesinde Cem Ylmaz, “CMYLMZ Fikir Sanat” adnda sinema, televizyon, sahne ve dier medyalar için yapmlar tasarlayan ve uygulayan bir fikir-sanat üretim irketi kurmutur. Daha önce de senaryo ve oyunculuk çalmalaryla birçok çalmaya imza atan Cem Ylmaz, artk irket bünyesinde senarist, oyuncu, yönetmen, yapmc olarak görev alacak.

Ünlü komedyen Cem Ylmaz, 2011 vergilendirme döneminde gelir vergisi listesine 71. sradan girerken, Ylmaz’a bamsz müzisyen, ses sanatçs, konumac, sunucu gibi faaliyetlerinden oluan geliri için 2 milyon 488 bin 198 lira gelir vergisi tahakkuk ettirildi.

Cem Ylmaz ve sinema ve televizyon oyuncusu Ahu Yatu ile  (d. 11 Temmuz 1978) 10 Mart 2012 tarihinde Pera Palas Otel’de evlendi.

Balay için Dubai’ye gittiler. Evlenmeden önce 4.5 aylk hamile olan Yatu, çocuklar 2 austos 2012 tarihinde doduunda adn Kemal koydular. Ünlü çift 24 Aralk 2013 tarihinde tek celsede boand.

Ana Sayfaya Git