Çelikhan'da son dakika yangın paniği!

İstanbul Sirkeci'de bulunan Çelikhan'da son dakika yangı paniği yaşandı. Cephe de düzenlenen tadilat sonrasında perdelerin tutuşması şeklinde meydana gelen yangında ölen ya da yaralanan olmaması sevindirdi.

Haberler 06.07.2017 - 19:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Sirkecide bulunan çelikhanda son dakika yang panii yaand. Cephe de düzenlenen tadilat sonrasnda perdelerin tutumas eklinde meydana gelen yangnda ölen ya da yaralanan olmamas sevindirdi.

Fatih Sirkecide, Hamidiye Caddesinin üzerinde bulunan çelikhan isimli bir i yerinde çkan yangn ksa süreli panie yol açt. Yangn, saat 15.00 sralarnda i hannn d cephe çalmalarnn yapld bir noktada henüz bilinmeyen bir nedenden dolay çkt. Yangn gören vatandalar, itfaiyeye ihbarda bulundu. Tadilat çalmalarnn yayalara ve araçlara zarar gelmemesi için bina iskele yüzeyine gerilen malzemenin de tutumasyla alevler bina yüzeyinde yaylmaya balad.

hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangna ksa sürede müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi ald. çeride mahsur kalan olma ihtimaline karn salk ekipleri de hazr bekletilirken, itfaiye ekiplerinin çalmalar sonucu yangn ksa sürede söndürüldü. Korkutan yangnda ölen, mahsur kalan ya da yaralanan olmad. Yangnn büyüme ihtimaline karn bölgeye gelen itfaiye helikopteri de yangna müdahale etmeden geri döndü.

Ana Sayfaya Git