Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanına yönelik sözlerine tepki "Milli iradeyi temsil eden makamları bu şekilde hedef alanlarla siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz. Dışarıdaki kara propaganda merkezlerinin diliyle milletin Cumhurbaşkanına saldıranlarla mücadelemiz daha da güçlenerek sürecek"

Haberler 31.03.2021 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Sözcüsü Ömer çelik, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana yönelik sözlerine ilikin, Milli iradeyi temsil eden makamlar bu ekilde hedef alanlarla siyasi mücadelemizi sürdüreceiz. Dardaki kara propaganda merkezlerinin diliyle milletin Cumhurbakanna saldranlarla mücadelemiz daha da güçlenerek sürecek. ifadesini kulland.

çelik, Klçdarolunun, TBMM Grup Toplantsndaki açklamalarna yönelik, sosyal medya hesabndan paylamda bulundu.

Klçdarolunun, Cumhurbakanl makamn ve devlet yönetimini karaktersiz diyerek seviyesiz ifadelerle hedef almasn knyoruz. Bu, bir muhalefet biçimi deil, siyasi ahlaka sava açmaktr. görüünü dile getiren çelik, unlar kaydetti:

çELKTEN KILIçDAROLUNA ELETR

Milli iradeyi temsil eden makamlar bu ekilde hedef almak, siyasi karakter kavramnn ne olduu konusunda bilgisizliin beyan edilmesidir. Devlet yönetimi hakknda bu ekilde konuanlarn siyasi ahlak konusunda en temel derslere ihtiyac vardr. Türkiyenin hasmlarna ve teröre tek kelime etmeyen, bilakis hasmlarnn dilini ve argümanlarn Türkçe seslendirenlerin, ülkemizin milli siyasetini yürüten Cumhurbakanl makamn kendilerine hedef bellemi olmas utanç verici bir durumdur. Milli iradeyi temsil eden makamlar bu ekilde hedef alanlarla siyasi mücadelemizi sürdüreceiz. Dardaki kara propaganda merkezlerinin diliyle milletin Cumhurbakanna saldranlarla mücadelemiz daha da güçlenerek sürecek.

Ana Sayfaya Git