Cenazesini alan olmadı

Kahramanmaraş’ta, polisi şehit eden katilin cenazesini kimse taşımadı

Haberler 05.12.2020 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kahramanmarata 1 polisi yaralayp, 1 polisi de ehit eden Muhammet Karatan otelden kaçt ve ardndan av bayisinden mermi aldktan sonra polis tarafndan etkisiz hale getirildii anlara ahit olanlar, yaananlar anlatt. Karatan cenazesi ise kimse tamay kabul etmedii için morgda kald.

Antalyada cinayet üphelisi olarak hakknda yakalama karar bulunan Muhammet Karata (22), Kahramanmarata kald otelde kendisini gözaltna almaya gelen polislere tabancayla ate açt. Saldrda yaralanan 2 polisten Bar Göl, kaldrld hastanede ehit oldu.

CENAZEY KMSE TAIMADI

Olayn ardndan kaçan ve azibey Mahallesindeki av bayisinden mermi satn almak isterken, kendisini fark eden esnafn ihbar ile gelen polis ekiplerinden kaçmaya balayan cinayet üphelisi Muhammet Karata, ate açlarak etkisiz hale getirildi. Yaralanan saldrgan, kaldrld Necip Fazl ehir Hastanesinde hayatn kaybetti.

Katil zanlsnn morgda kalan cansz bedeni araç bulunamad için memleketine gönderilemedi.

Olay anna ahitlik eden vatandalar silah sesi duyduklarn ve yaanan olayda çok korktuklarn ifade etti. Baz vatandalar ise yaanan anlar cep telefonlar ile kaydetti. Görüntülerde polis ekiplerinin yaptklar operasyon anlar yer ald.

Ana Sayfaya Git