Cesur Ve Güzel Tahsin Baba, karısını fena aldattı! Eşi bakın kim çıktı

Cesur ve Güzel Tahsin rolü ile en son karşımıza çıkan Tamer Levent, eşini aldatTI. Tamer Levent geçtiğimiz gün genç rol arkadaşı ile bir mekanda öpüşürken yakalanmıştı İşte ünlü bir ismin kızı Seynan Levent'in kocası Tamer Levent'in km olduğu ve detayları

Haberler 22.08.2017 - 01:56 Son Güncelleme : 22.08.2017 - 02:09

Cesur ve Güzel Tahsin rolü ile en son karmza çkan Tamer Levent, eini aldatma görüntüleri geçtiimiz gün gündeme damgasn vurdu. Tamer Levent geçtiimiz gün genç rol arkada ile bir mekanda öpüürken yakalanmt. Evli olduu Seynan Leventin bu sralar kim olduu ve Tamer Leventin öpüürken ki görüntülerine ne tepki verecei magazin gündemini sollad. Zaman zaman ünlülerin aldatma görüntüleri gündeme damgasn vururken, en olarak Cesur ve Güzelin Tahsin babas eini aldatt görüntüleri çok konuuldu. te ünlü bir ismin kz Seynan Leventin kocas Tamer Leventin km olduu ve detaylar

TAMER LEVENT HAKKINDA

Tamer Levent 13 Ekim 1950de zmirde dünyaya gelmitir. 1971 ylnda Ankara Devlet Konservatuar Tiyatro Bölümüne seviye snav ile girdi. Ankara Devlet Konservatuar Yüksek Bölümünden 1977 ylnda mezun oldu. Devlet Tiyatrolarnda önce oyuncu daha sonra yönetmen olarak çalmalar yapt.

Devlet Tiyatrolar genel müdürlüü ve genel müdür yardmcl görevlerinde bulundu. Yönettii oyunlar; Rusya, Kanada, Güney Kore, ran ve Kuzey Kbrsta festivallere davet edildi. Hlen Devlet Tiyatrolarnda rejisör kadrosundadr ve Devlet Tiyatrolar Opera ve Balesi çalanlar Vakf TOBAV ile Tiyatro Oyuncular Meslek Birlii TOMEB kurucusu ve ilk Genel Bakandr.

Ankara Üniversitesi Eitim Bilimleri Fakültesinde, Eskiehir Anadolu Üniversitesinde, New York Üniversitesi Tiyatro Bölümünde, Berlin Yüksek Sanat Okulu Tiyatro Bölümünde; ngiltere Yorkshire Bretton Hall Collegede ve Warwick Üniversitesinde Yaratc Oyunculuk dersleri verdi. Belçika, Lüksemburg ve Macaristanda Avrupa Parlamentosuyla birlikte düzenlenen tiyatro bulumalarnn prensiplerinin oluturulduu komitelerde ve organizasyonlarda bulundu, seri atölye çalmalar yönetti. Fransa ve Tunusta uzun süreli atölye çalmalar yaparak sonuçlarn birer gösteri hline dönütüren Tamer Levent, radyo ve televizyonlarda da dizi programlar, drama çalmalar gerçekletirdi. TRT Radyo-1de Gecenin çinden programnda izleyicilerle canl iletiim program yapt. çin ve Hindistan belgeselleri gerçekletirdi.

Dünyann pek çok ülkesinde drama atölyeleri yönetti. Bernarda Albann Evi isimli tiyatro oyununun baleye uyarlanmasnda, Binnaz Aydann koreografisini yapt TV programnn reji ve tekst çalmasn yapt. Tamer Levent ayrca FIA (Uluslararas Aktörler Federasyonu) Türkiye Temsilcisidir. IATA (Uluslararas Amatör Tiyatrolar Birlii) yönetim kurulu üyeliinde bulundu. Yerli ve yabanc dergilerde yazlar yaymland. Oyunculuk ve yönetmenlik çalmalarnn yan sra TOBAV (Devlet Tiyatro Opera ve Balesi çalanlar Vakf) Genel Bakanln yürüten Tamer Levent, 1984 ylnda kurduu Sanat Kurumu Deneme Sahnesinde drama çalmalar balatmtr.

TAMER LEVENT FENA YAKALANDI

Habertürkün Olay Gazetesine dayandrd haberine göre; Usta oyuncu Tamer Levent, önceki gece bir mekanda bulutuu genç set arkadayla samimi halde objektiflere yakaland.

Evli ve iki çocuk babas olan Levent, genç kz dudaklarndan öptüü srada patlayan flalarla akna döndü.

STANBULLU GELNE TRANSFER OLDU

Star TVde ekrana gelen stanbullu Geline yeni bir oyuncu dahil oldu.Yapmcln O3 Medyann üstlendii, yönetmenliini Zeynep Günay Tann yapt, barollerinde Asl Enver ile Özcan Denizin yer ald dizinin kadrosuna son olarak Cesur ve Güzel dizisinde izlediimiz Tamer Levent dahil oldu.

Tamer Levent dizide Esma karakterini canlandran pek Bilginin eski ak Garip karakterine hayat verecek.

Ana Sayfaya Git