Cezaevinden firar girişimi

Muş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, PKK üyesi hükümlü ve tutukluların firar etmek amacıyla tünel kazma girişiminde bulundukları tespit edildi

Haberler 04.10.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu E Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumu terör kouunda bulunan tutuklu ve hükümlülerin, firar etmek amacyla tünel kazma giriiminde bulunduklarnn tespit edildii bildirildi.

Mu Cumhuriyet Basavcl Medya letiim Bürosundan yaplan açklamada, görülen lüzum üzerine Mu E Tipi Kapal Ceza nfaz Kurumunda dün arama yapld belirtildi.

FRAR HAZIRLII YAPILIREN

Arama neticesinde PKK terör örgütü üyesi hükümlü ve tutuklulularn kald terör kouunda, tünel kazlmas giriiminde bulunulduunun tespit edildii aktarlan açklamada, u ifadelere yer verildi:

AçILAN TÜNEL BELRLEND

Cumhuriyet Basavclmz koordinesinde l Jandarma Komutanl, Ceza nfaz Kurumu Müdürlüü ve Cezaevi Bölük Komutanlnca gerekli aratrmalar yaplm olup, cezaevi çevresinde herhangi bir tünel bulunup bulunmadnn tespiti hususunda tedbiren kepçe ile kaz çalmas devam etmektedir. Cezaevinde yaplan saym ve denetimlerde hükümlü ve tutuklu mevcudunun tam olduu, herhangi bir firarn olmad tespit edilmitir.

Açklamada, Ceza nfaz Kurumunun genel ileyiinin devam ettii, herhangi bir olumsuzluun bulunmad kaydedildi.

Ana Sayfaya Git