Cihan bebek taburcu oldu

Gaziantep'te, ağladığı için babası Yunus Göç tarafından dövülen 2 aylık Cihan bebek, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Sağlığına kavuşan Cihan bebek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince korumaya alındı.

Haberler 07.12.2021 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fabrika içisi olan Yunus Göç, 29 Kasmda Kahvelipnar Mahallesindeki evinde, alad için 2 aylk bebeini dövdü. iddet srasnda cep telefonu kamerasyla kaydedilen görüntüler, sosyal medyada tepki toplarken, hastaneye kaldrlan Cihan bebek, youn bakm ünitesinde tedaviye alnd.

BEBEK TABURCU OLDU

Gözaltna alnan Yunus Göç ise mahkemece tutukland. Beyin kanamas geçirdii belirlenen ve youn bakmda iyileme göstermesinin ardndan normal servise alnan Cihan bebek, bu sabah taburcu edildi. Salna kavuan bebek, günlerdir hastanede takibini yapan Aile ve Sosyal Hizmetler l Müdürlüü ekiplerince korumaya alnarak yurda götürüldü.

DOKTORUN AçIKLAMASI

Cihan bebein tedavisini takip eden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzman Dr. smail Demir, Bebeimiz bize geldiinde durumu iyi deildi. Beyinde kanama mevcuttu. Hemen youn bakmda tedaviye aldk. Zor bir süreçti. Sonunda Cihan bebek salna kavutu. Yaptmz son kan tetkiklerinde bir problem görünmüyor, solunum ve beslenmesi de iyi durumda. Beyninde kalc bir hasar da mevcut gözükmüyor. El, kol ve bacaklarn rahatlkla hareket ettirebiliyor. Salna kavuan bebeimizi taburcu etmenin mutluluunu yayoruz. Tabi minik hastamzn kontrol ve takipleri devam edecek dedi.

Bebein tedavi gördüü özel hastanenin genel müdürü Cengiz Bayram ise Cihan salkl uurlamaktan mutluluk duyduklarn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git