Cihanbeyli'de polis ve hemşire eşi evinde ölü bulundu

Konya Cihanbeyli'de son dakika yaşanan olay herkrsi hayretler içerisinde bıraktı. Cihanbeyli'de 27 yaşındaki polis memuru Serkan Çevik ve aynı yaştaki hemşire eşi Elif Çevik, evde ölü halde bulundu.

Haberler 28.07.2017 - 01:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konya Cihanbeylide son dakika yaanan olay herkrsi hayretler içerisinde brakt. Cihanbeylide 27 yandaki polis memuru Serkan çevik ve ayn yataki hemire ei Elif çevik, evde ölü halde bulundu.

Olay, bugün akam saatlerinde Cihanbeyli lçesi Köprüba Mahallesi 60211 Sokaktaki bir apartmann ikinci katnda meydana geldi. Bir camide imamlk yapan Mustafa Özdemir, geçen sal günü Eskiehirden yllk izinden dönen bir salk ocanda çalan kz Elif çelik ile Bölge Trafik Müdürlüünde görevli damad Serkan çeviki dün telefonla arad, ancak ulaamad. Özdemir, bugünde telefonla kzna arad ama yine telefonu açan olmaynca bu kez evlerine gitti. Kapy açan olmaynca, durumdan üphelenip çilingir yardmyla kapy açp girince, damad ve kzn yatak odasnda yerde kanlar içinde, torunu kra çeviki de anne ve babasnn cesedinin yannda elbisesi kanlar halinde buldu. Polis ve salk görevlilerine haber verildi. Eve gelen salk görevlileri çevik çiftinin öldüünü belirledi. Polis, yapt ilk inceleme Elif çevikin vücudunun çeitli yerlerinden, meslektalar Serkan çevikin de bandan vurulmu olduunu belirledi. Serkan çevikin beylik tabancasnn cesedinin yannda olmas üzerine çevikin cinnet geçirmesi üzerine önce eine defalarca ate edip öldürdükten sonra, bana ate ederek intihar ettii üzerinde duruldu. çiftin cinayete kurban gidip, gitmedii de aratrlrken minik kranurun ise kyafetleri deitirildikten sonra dedesi Mustafa Özdemirin kucanda her eyden habersiz, kendisine verilen merubat içerek etrafna bakmas bakmas dikkat çekti. Yaklak 4 yldr Cihanbeylide görevli olan polis memuru Serkan çevikin, ei ve iyerindeki arkadalaryla her hangi bir probleminin ve psikolojik sorunun olmad belirtildi.

Ana Sayfaya Git