Cinayet sonrası kan izlerini yok edemeyince otomobili yakmış

Aksaray’da, kendisine 40 bin lira borcu olan Sebrail Atmaca (32) tarafından tabancayla öldürülüp, foseptiğe gömülen Murathan Bilgiç (29), toprağa verildi. Bilgiç’i otomobilinde tabancayla öldüren Atmaca’nın kan izlerini yok edemeyince aracı yakmaya karar verdiği öğrenildi.

Haberler 26.05.2022 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ortaköy ilçesi Bozkr köyünde oturan çiftçi Murathan Bilgiç, pazar günü öle saatlerinde yaknlarna arkada Sebrail Atmacann kendisine olan 40 bin liralk borcunu ödemek için çardn söyleyerek evden ayrld. Geç saatlere kadar Bilgiçten haber alamayan yaknlar, durumu jandarmaya bildirdi. Kayp ihbar üzerine jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri krsalda arama çalmas balatt. çalmalara köylüler de destek verdi. Jandarma, çalmalar srasnda Sebrail Atmaca sürekli alaynca üphe üzerine gözaltna ald. Ekipler, Atmacann traktöründe yapt incelemede kan lekelerine rastlad. Gözaltna alnan Atmaca, Bilgiçi tabancayla 3 el ate ederek öldürüp, traktörünün arkasna bal kepçeyle kazd çukura gömdüünü itiraf etti. Atmacann gösterdii yerde kaz yapan ekipler, Murathan Bilgiçin cesedine ulat.

Ortaköy lçe jandarma Komutanlnda sorguya alnan Sebrail Atmaca, ifadesinde Murathan Bilgiç ile aramzda satn aldm otomobilin kalan 40 bin liralk borcu nedeniyle husumet vard. Olay günü aramzda tartma çkt, bana küfretmeye balad. Tabancamla Bilgiçin gösüne 2, bana 1 el ate ettim. Öldüünden emin olduktan sonra cesedini tamak istedim ancak cesedin arln tayamadm. Traktörümün arkasna bal kepçeye cesedi yükledim. Açk arazide bulunan bir mandrann foseptiine cesedi atp, üzerine toprak boalttm. Otomobildeki kan lekeleri çkmyordu, otomobilini de atee vererek yaktm. Olaydan sonra piman oldum dedi.

Sebrail Atmaca, jandarmadaki ifadesinin ardndan sevk edildii adliyede çkarld hakimlikçe tutukland.

Ana Sayfaya Git