Cinayetin itirafı

Eski eş katili: Bıçağı aldığımda aklımın bir kenarında öldürme düşüncesi vardı Antalya'da boşandığı Neslihan Yılmaz'ı (36), boğazını 5 bıçak darbesiyle keserek öldüren Anıl Karaman (39), duruşmadaki ifadesinde, "Neslihan ölmek istiyordu. Bıçağı av bayiinden aldım. Bıçağı evin ihtiyaçları için aldığım gibi aklımın bir kenarında da öldürme düşüncesi vardı" dedi.

Haberler 18.06.2021 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 2 Kasm tarihinde gece yars Muratpaa ilçesi, Kundu ormanlk alannda meydana geldi. 112 Acil Servisini arayan Anl Karaman, boand Neslihan Ylmaz öldürdüünü itiraf etti. Cinayetin ardndan eski kaynbiraderi smet Ylmazn evine giden Anl Karaman, Sizin yapamadnz ben yaptm diyerek eski ei Neslihan öldürdüünü söyledi. Ormanlk alana giden polis ve salk ekipleri, Neslihan Ylmazn boaz kesilmi halde cansz bedenini buldu. Polis ekipleri, smet Ylmazn evinde Anl Karaman gözaltna ald. Karaman, polise verdii ilk ifadesinde, 8 ve 9 yandaki 2 çocuunun velayeti konusunda tarttklarn, cinayeti bu nedenle ilediini söyledi. Karaman, çkarld nöbetçi hakimlikçe tutukland.

ÜçÜNCÜ KEZ HAKM KARISINDA

Antalya 5. Ar Ceza Mahkemesinde üçüncü kez hakim karsna çkan tutuklu sank Anl Karaman, koronavirüs tedbirleri kapsamnda durumaya SEGBS araclyla katld. ikayetçiler ve taraf avukatlar ise salonda hazr bulundu. Sank Anl Karaman mahkemeye, 5 sayfalk yeni bir savunma sundu. Savunmasnda, yaanan olay nedeniyle herkesten özür dileyen ve kimsenin canna bilerek kastetmediini öne süren Anl Karaman, Dilekçede yazdklarm u an tam hatrlayamyorum. Eimi öldürdüümde salkl düünemiyordum. Kuran- Kerim okuyan bir insanm, her eyi çocuklarm almak için yaptm. Bir defasnda çocuklarm almak istedim, Neslihan buna sinirlendi ve polisi çard. Polis geldi olay aile içi bir mesele olduunu söyleyip gittiler dedi.

NESLHAN ÖLMEK STYORDU

Einin çocuklara bakamadn ve kendisine verilmesine rza gösterdiini öne süren Anl Karaman, konumasn öyle sürdürdü:

Ancak eimin aabeyi bu duruma engel oldu. Olayda kullandm bça Edirnedeyken bir av bayiinden satn almtm. Bu bça satn alrken evin ihtiyac için aldm gibi, aklmn bir kenarnda da öldürme düüncesi vard. Durumun buraya gelmemesi için çok mücadele ettim. Olay öncesinde Neslihann videosunu çektim, onun ruh halini çekmeye çaltm, çünkü ölmek istiyordu.

TASARLAYARAK ÖLDÜRMEDEN YARGILANSIN

Neslihan Ylmazn aabeyi smet Ylmazn avukat Mine Tanrverdi ise sann olayda kulland bça av bayisinden almas, araç kiralamas, internette arama motorunda yapt arama ve telefon mesajlarnn, olay tasarlayarak gerçekletirdiini gösterdiini savundu. Tanrverdi, sann tasarlayarak öldürme suçundan cezalandrlmasn istedi.

Mahkeme heyeti, sann tutukluluk halinin devamna karar vererek, durumay erteledi.

Ana Sayfaya Git