"Cıncilikler" ücretsiz!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesi, bayram dolayısıyla kurulan ve yörede "cıncilik" olarak tabir edilen salıncakları yenileyerek, bayramda çocuklara ücretsiz hizmet vermelerini sağlayacak.

Haberler 24.06.2017 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

- çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan rnakn Cizre Belediyesi, bayram dolaysyla kurulan ve yörede cncilik olarak tabir edilen salncaklar yenileyerek, bayramda çocuklara ücretsiz hizmet vermelerini salayacak.

Cizre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüü yetkilileri, Dicle Nehri kenarnda uzun yllardan beridir bayramlarda cncilik ad verilen salncaklarn kurulduu ve belli bir ücret karlnda çocuklarn bindii salncak alannda düzenleme ve yenileme çalmas balatldn bildirdi.

CNCLKLER ÜCRETSZ OLACAK

Alana, daha temiz, hijyenik, güvenli ve modern tarzda salncaklarn konulacan ve devaml bir ekilde halkn hizmetine sunmak için çalmalara baladn kaydeden yetkililer, 6 bin metrekarelik alanda yaplan çalmalarn sürdüünü aktard.

Düzenleme çalmas kapsamnda yürüyü yolu ve yeil alan yapldn bildiren yetkililer, çalmalarn tamamlanmasyla Cizreli çocuklar daha güvenli, temiz, hijyenik ve ücretsiz bir ekilde modern salncaklarda elenecek. Artk çocuklar salncaklara sadece bayramlarda deil, diledii zaman ücretsiz binecek. dediler.

Ana Sayfaya Git