Cinnet geçiren genç futbolcu annesi ve kız kardeşini öldürdü

Cinnet geçiren 21 yaşındaki genç futbolcu, annesi ve kız kardeşini öldürdü. Serie A ekibi Parma'nın alt yapısında yetişen ve İtalyan alt liglerinde kariyerine devam eden 21 yaşındaki futbolcu Solomon Nyantakyi, annesini ve kız kardeşini öldürdü.

Haberler 12.07.2017 - 19:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cinnet geçiren 21 yandaki genç futbolcu, annesi ve kz kardeini öldürdü. Serie A ekibi Parmann altyapsnda yetien ve talyan alt liglerinde kariyerine devam eden 21 yandaki futbolcu Solomon Nyantakyi, annesini ve kz kardeini öldürdü.

Bir dönemin talyadaki en ünlü takmlar arasnda yer alan Parmann altyapsndan çkan ve Milann kapsndan dönen 21 yandaki Ganal futbolcu Solomon Nyantakyi, annesini ve kz kardeini öldürdüünü itiraf etti.

Parmadan ayrldktan Milan ile anlaamayan Solomon Nyantakyinin kariyeri son 2 yldr düü içindeydi. Genç futbolcu, son olarak talya Serie D takmlarndan Imolese Calcioda forma giyiyordu.

SNE BLE NCTMEZD

Nyantakyinin Parmadan teknik direktörü olan eski Livorno futbolcusu Cristiano Lucarelli, yapt açklamada Söyleyecek söz bulamyorum. Solomon çok iyi bir çocuktu, bir sinei bile incitmezdi. Son yllarda ar bir depresyon geçiriyordu. Birkaç kez konumutum, problemlerini biliyordum. Onu yanmza çarmtm ama ailesini özlediini söyleyerek gelmemiti sözlerini kulland.

Ana Sayfaya Git