Cinsel organında uyuşturucu ele geçirildi

VAN Ferit Melen Havalimanı'nda polisin şüphe üzerine aramadan geçirdiği kadının cinsel organına gizlediği iki kapsülde, 11.20 gram toz esrar, 10.18 gram metamfetamin ele geçirildi. İran vatandaşı bir kişinin ayakkabısını tabanında ise 1 kilo 511 gram afyon sakızı ele geçirildi.

Haberler 10.10.2017 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van Emniyet Müdürlüü, Ferit Melen Havalimannda biri ran uyruklu 2 kiinin üzerinde ele geçirilen uyuturucu ile ilgili açklama yapt. Vandan stanbula gitmek üzere havalimanna gelen Ö.Y. isimli kadn X-Ray cihaznda geçerken durumundan üphelenilmesi üzerine üst aramasndan geçirildi. Kadnn üst aramasnda genital bölgesine gizledii iki kapsülden birinde 11.20 gram toz esrar, dierinde ise 10.18 gram metamfetamin ele geçirildi.

CNSEL ORGANINDA çIKTI

Vandan Antalyaya giden ve yine X-Ray cihaznda geçen ran uyruklu A.A. da süphe üzerine üst aramasndan geçirildi. ran uyruklu A.A.nn yaplan üst aramasnda ise ayakkabsnn tabanna gizlenmi 1 Kilo 511 gram Afyon sakz ele geçirildi.

Uyuturucu ile ilgili gözaltna alnan Ö.Y. adl kadn çkarld mahkemece adli kontrol kararyla serbest braklrken, ran uyruklu A.A. ise uyuturucu veya uyarc madde ticareti yapmak ve uyuturucu madde nakletmek suçundan tutukland.

Ana Sayfaya Git