Cinsel saldırı iddianamesi!

CHP Ümraniye Gençlik Kolları eski Başkanı G.Ö.A’nın., 20 yaşındaki D.A. isimli partili genç kıza cinsel saldırı yaptığı gerekçesiyle yargılanmasına 2021 yılı Şubat ayında başlanacağı öğrenildi. İstanbul Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi, G.Ö.A. hakkındaki iddianameyi kabul ederek duruşma tarihini belirledi. CHP Gençlik Kolları eski Başkanı G.Ö.A., "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Haberler 29.12.2020 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Partili genç kz D.A.nn ikayeti üzerine stanbul Anadolu Cumhuriyet Basavcl tarafndan yaplan soruturma sonras hazrlanan iddianamede, üpheli G.Ö.A.nn kendi aracyla mütekiyi Ümraniye Dudullu Tepesi olarak bilinen yere götürdüü, orada bankta oturup konutuklar belirtildi. Müteki D.A. soruturma srasnda alnan ifadesinde, evlerinin yakn olmas nedeniyle G.Ö.A.nn kendisini arabasyla brakmay önerdiini belirterek, Ben arka koltua oturdum, ön koltua yani yanna oturmam istedi. Kabul etmeyince esprili ekilde ben senin oförün müyüm dedi. Bu nedenle ön koltua geçtim. Bana kz arkadayla arasnn bozuk olduunu, yarm saat dertlemek istediini söyledi, kabul ettim. Dudullu Tepesi olarak bilinen yere gittik. Bankta otururken kz arkadandan bahsetti, ben de kendisine tavsiyelerde bulundum. Bir süre sonra kalkmam gerektiini söyledim. Arabaya bindiimiz srada bana askerden yeni geldiini, kimseyle sevimediini söyledi. Ben de Bunu bana niye söylüyorsun dedim. Kimsenin yannda böyle huzurlu hissetmediini söyleyerek sarlp öptü. Onu itmeye çalrken elimi pantolonuna götürdü. Bir kez daha onu ittim. Beni eve götürmesini istedim. Bana bu ekilde tacizde bulunan G.Ö.A.dan ikayetçiyim dedi.

SUçLAMALARI NKAR ETT

G.Ö.A.nn ifadesine de yer verilen iddianamede, partili genç kzn, 15 Mart 2020 tarihinde yaplacak il gençlik kongresi ile ilgili taleplerini kabul etmediini söyledii için kendisine sinirlendiini ileri sürdüü örenildi. D.A.nn ikayeti nedeniyle görevinden istifa etmek zorunda kaldn söyleyen üpheli G.Ö.A., suçlamalar inkar etti. ddianamede soruturma dosyasndaki delillerin, üpheliye isnat edilen sarkntlk yapmak suretiyle cinsel saldr suçunun ilendii konusunda yeterli üphe oluturduu belirtildi.

Ana Sayfaya Git