Cinsel saldırı sanığı Musa Orhan, susma hakkını kullandı

Batman'da, intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Musa Orhan'ın, bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Sanık Orhan, susma hakkını kullanırken, duruşma 1 Haziran'a ertelendi.

Haberler 26.02.2021 - 01:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiri ilçesinde, tabancayla intihara kalkan ve hastanede 18 Austosta hayatn kaybeden pek Erin, brakt mektupta, kendisine cinsel saldrda bulunduunu iddia ettii Musa Orhann tutuksuz yargland davann ikinci durumas görüldü.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Siirt Cumhuriyet Basavclnca sürdürülen soruturmada, nitelikli cinsel saldr suçundan 12 yldan az olmamak üzere hapis cezas istemiyle yarglanan Musa Orhann durumas bugün, 1inci Ar Ceza Mahkemesinde balad. Durumaya pek Erin ailesi, Siirt ve Batman Barosu ile Orhann avukatlar katld. Ankaradan SEBGS ile durumaya katlan Orhan, susma hakkn kulland.

Mahkeme heyeti; cumhuriyet savcs, pek Erin ailesinin avukat ve sank Musa Orhann avukatnn beyann aldktan sonra kararn açklad. Sank Orhann sosyal medya hesaplar olup, olmadnn incelenmesi için duruma, 1 Hazirana ertelendi.

Ana Sayfaya Git