Çirkin saldırı

Başörtüsü ve İslam dinine yönelik alçak saldırılar sürüyor. Bu kez Adana'da yolda yürüyen çarşaflı iki bayana, sözlü ve fiziksel saldırıda bulunuldu.

Haberler 30.03.2019 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baörtüsü ve slam dinine saldrlarn ard arkas kesilmiyor. Dün stanbul Atatürk Havalimannda baörtülü vatandalara ve görevlilere hakaretler yadran bir ahs o anlar kayda alarak sosyal medyada paylamt.

ALçAK SALDIRILAR SÜRÜYOR

Superhaber sitesinin haberine göre, bu çirkin ve sistematik saldrlara bir yenisi Adanada eklendi. Bu kez, Seyhan ilçesinde Ahmet Demir isimli vatandan kz Yaren Demir baörtüsü düman bir kadnn hedefi oldu.

SOSYAL MEDYADA NEFRET

Ahmet Demir, kznn yaad saldry, Bugün kzm feci bir olay yaad. Ba örtülü olduu için sokakta bir kadnn nefret dolu saldrsna urad. Kadn FETOcu diyerek saldrm, baörtüsünü açmaya çalm ve yüzünden yaralam ifadeleriyle aktard.

O saldr anna ait güvenlik kameras ortaya çkarken, görüntülere; Yaren Demirin yanndan geçen bir kadnn önce sözlü tacizde bulunmas, ardndansa yanna giderek genç kzn baörtüsünü açmaya çalmas yansd.

GENçLER KIZLAR KONUTU

Yolda karlat bir kadn tarafndan sözlü ve fiziksel saldrya urayan baörtülü Yaren Demir ve Caziye Öztekin konutu. Yaanan olaydan dolay üzüntü duyduklarna söyleyen Demir, Olay günü, Caziye ile bir arkadamz ziyaretten dönüyorduk. Yoldan geçen bir kadn, bize hakaret etti. Bende ne olduunu sordum, küfür ederek üzerimize yürüdü, peçemi açp suratm çizdi. Daha sonra çevredeki esnaf bizi ayrd, kadn ise olay yerinden kaçt. Bizde polise giderek ikayetçi olduk dedi.

SYASETE MALZEME OLMASIN

Yaren Demirin babas Ahmet Demir ise, Toplumumuz malesef kutuplat, biz bu olayn farkl bir yöne çekilmesini, siyaset malzemesi olmasn istemiyoruz dedi.

TACZ VE DARPTAN SORUTURMA

Adana Cumhuriyet Basavcl konuyla ilgili tehdit, hakaret ve darp suçlamasyla soruturma balatt Örtülü kadnlardan Yaren Demir, Fatih Polis Merkezi Amirliine bavurarak kar taraf hakknda ikayetçi oldu. Bunun üzerine Adana Cumhuriyet basavcl tehdit, hakaret ve yaralama suçlamasyla soruturma balatt. üpheli kadnn kimliinin tespit edilmesi ve yakalanmas için polisin çalmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git