Cizre'ye fabrika!

Şırnak’ın Cizre İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu’nun katılımı ile Cizre Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kurulacak olan tekstil fabrikası için ilk kazma vuruldu.

Haberler 28.09.2020 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cizre OSBde ina edilecek olan 12 bin metrekare kapal alana sahip olan Coho tekstil fabrikas binas için çalmalar balad. Burada çalmalar inceleyen Kaymakam Sinanolu, zeminin temel atmaya hazr hale getirilmesi için çalmalara baladklarn söyledi.

LK KAZMA VURULDU

Sinanolu, Dualarla, haydi Bismillah diyerek balatyoruz. Yatrmn ilçemize gelmesine vesile olan Valimiz Ali Hamza Pehlivana ve Coho firmas sahibi Hasan Yurgaya ve genel müdürü smail Aksana teekkürlerimi sunarm. Bu fabrika bin 500 vatandamza i salayacak. Belediye olarak biz de desteimizi sunuyoruz. ve istihdam oluturmak valimizin öncelii. Biz de bu dorultuda gençlerimize i salayabilmek adna, elimizi tan altna koyuyoruz. Allah nasip ederse 2021 ylnn ilk çeyreinde burada 100lerce isiz genç i sahibi olacak, evine, yuvasna ekmek götürecek, evine mutlu gidecek. Böyle bir yatrma, hayrl ie vesile olan herkesten Allah raz olsun. Cizremiz için, halkmz için, hayrlara, güzelliklere vesile olsun dedi.

Bin 500 kiiye istihdam salayacak olan Coho tekstil fabrikas binasnn Ocak 2021de tamamlanmas hedefleniyor.

Ana Sayfaya Git