Çocuğu hırsızlığına alet etti!

Diyarbakır'da kucağında ve yanındaki çocukla birlikte züccaciye dükkanına giren kadın, gözüne kestirdiği tencereyi çocuğa çaldırttı. Hırsızlık olayı, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haberler 11.03.2020 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, geçtiimiz günlerde Balar ilçesi Kaynartepe Mahallesinde bulunan bir züccaciye dükkannda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, biri kucanda ve biri de yannda olan iki çocukla züccaciye dükkannn önünde bekleyen kadn, gözüne kestirdii tencereyi yanndaki çocua iaret etti. aret sonras çocua tencereyi çalmas talimat vermesinin ardndan küçük çocuk, malzemeyi çalarak uzaklat. Dükkanda bulunan kadn, hiç bir ey olmam gibi i yerindeki ürünlere bakmaya devam ederken, yaanan olay güvenlik kamerasna saniye saniye yansd.

KAMERALARA YANSIDI

yeri sahibi Erdem Gündem, geçtiimiz günlerde i yerinde hrszlk yaandn söyledi. Gündem, Benim darda tencere setim var. Bir bayan var, yannda da iki tane evlad var. Kadn geliyor ilk önce çocuu alyor yanna tencereyi iaretliyor, diyor sen bunu götür. Onu ald vakit ise çocuuna diyor sen git. Giderken de çocuu kamufle ediyor. çocuk gittii esnada sokaa giriyor. Daha sonra kadn da gelip buraya içeri giriyor. Bize sanki bir ey yokmu gibi, onunla alakas yokmu gibi sonra tekrar evladyla birlikte dar çkyor. Tencere falan hiç benim umurumda deil. O çocuk, annesi ona hrszlk yaptryor. Benim görüntülerde gördüümde kafasndaki duruma baktn vakit belki de ikencede yaptryor onlara. çünkü kadnn ne yapt belli deil. Hrszlk yaptran bir insan her eyi yapar. Kamera kaytlarnda benim gördüüm u bölgelerin tamamnda beyazlk var. Sanki saçlar gitmi gibi. Kafa krk gibi o ekilde küçük kzda da var. çocuun ya da 10-12, annesi de o ekilde hrszl yaptryor. Tencere falan benim umurumda deil, ama o kadnn yakalanmasn istiyorum dedi.

Güvenlik güçlerinin, kadnn yakalanmas için çalmalarn sürdürdüü örenildi.

Ana Sayfaya Git