Çocuğuna kavuşmak istiyor

Babasının icra yoluyla götürdüğü çocuğuna kavuşmak istiyor

Haberler 22.09.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyamanda Hayriye Küçük (24), bir süre birlikte yaad Yunus Ünlünün kendisinden olan olunu icra yoluyla alp 3 gündür geri getirmediini belirterek, çocuunun bulunmas için yardm istedi.

Bahçecik Mahallesinde oturan Hayriye Küçük, 3 yl önce Yunus Ünlü dini nikahla birlikte yaamaya balad. ki ay sonra hamile kalan Hayriye Küçük, anlamazlk yaad Ünlüden ayrlp babaevine döndü. Hayriye Küçük, 1,5 yl önce dünyaya getirdii erkek çocuuna Ali Karan ismini koydu. Ünlü de çocuun babas olduunu belirterek, kendi soyadn verdi. Ünlü çocuunu çocuunu göremediini belirterek savcla müracaat etti. Talebin kabul edilmesinin ardndan geçen cumartesi günü icra memurlar Hayriye Küçükün evine gelerek Ali Karan Ünlüyü alp, babasna teslim etti.

BABASI CRA YOLUYLA ALMITI

Gün içerisinde çocuun geri gelmemesi ve Ünlüye ulaamamas üzerine Hayriye Küçük, durumu güvenlik güçlerine iletti. Aradan geçen 3 günlük süreçte de çocuuna kavuamayan Küçük, Cumartesi günü icra memurlar evime gelerek çocuumu benden aldlar. Gün içerisinde çocuumu geri getirecekti ama getirmedi. Her yere bavurdum ama hala çocuumu bulamadlar. 3 gündür çocuum kayp, ben onu sadece anne sütüyle besliyorum. 3 gündür çocuumun sesini duyamyorum ve göremiyorum. Bana çocuumu getirsinler, onun annesine ihtiyac var. Ben çocuumdan gelecek güzel bir haber bekliyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git