Çocuk kavgası dehşeti yaşattı

Çocukların kavgasına aileler karıştı. İki kişi öldü, 12 kişi yaralanırken, 22 kişi de gözaltına alındı.

Haberler 08.06.2020 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Cizre ilçesinde, çocuklarn kavgasna ailelerin de silah, ta ve sopalarla müdahale etmesiyle 2 kii yaamn yitirdi, 12 kii de yaraland. Olayla ilgili 22 kii ise gözaltna alnd.

CZREDE çOCUK KAVGASI

Olay, akam saatlerinde Cizre ilçesinde meydana geldi. Bir grup çocuk arasnda bilinmeyen nedenle çkan tartma ksa sürede kavgaya dönütü. çocuklarnn kavga ettiini fark eden Gezme ile Özdek ailesi fertleri kavgaya müdahale etti. Aile fertlerinin silah, ta ve sopalarla kart kavgada 14 kii yaraland. Kavgann ardndan olay yerine çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi.

KAVGA KATLAMA DÖNÜTÜ

Yarallar, salk görevlilerince olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan Cizre Devlet Hastanesine götürüldü. Acil Serviste tedaviye alnan yarllardan Hac Gezme ve Nurettin Gezme, doktorlarn tüm müdahalesine ramen yaamn yitirdi. Hac Gezme ile Nurettin Gezmenin cansz bedeni otopsi için hastane morguna kaldrlrken, yaral 12 kiinin tedavisi ise sürüyor. Polis ekiplerince kavgaya kartklar tespit edilen 22 üpheli de gözaltna alnd. Olayn meydana geldii bölgede youn güvenlik önlemi alnrken, geni çapl soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git