Çöp ev temizlendi

5 Nisan Mahallesi’nde yaşlı bir kadının tek başına yaşadığı ve çöp yığını haline gelerek çevreye yaydığı kötü kokular yüzünden vatandaşların şikayetine konu olan ev Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla temizlenerek kötü tablodan arındırıldı. Çevrede yaşayan vatandaşlar, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması nedeniyle belediye ekiplerine teşekkür etti.

Haberler 26.06.2021 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, salkl bir çevre ve steril koullarnn salanmas için ilçedeki temizlik faaliyetlerini sürdürerek ikayet konusu olan yaplardaki görüntü kirliliini de ortadan kaldryor. 5 Nisan Mahallesi 831.sokakta bulunan harabe yapnn çöp ynna gelerek yayd kötü koku ve görüntü kirlilii nedeniyle kendilerini rahatsz ettiini belirten vatandalar, mahalleye ziyarette bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolna durumu bildirdi.

BAKAN DEVRELYE GRD

Bakan Beyolu, yal bir kadnn tek bana yaad evin temizlenerek steril hale getirilmesi için Temizlik leri Müdürlüü ekiplerine talimat verdi. Yapnn içerisini temizlemek için çalma balatan ekiplerin çalmasyla 15 ton çöp toplanarak imha edilmek üzere kaldrld. Yaplan çalma srasnda evin içler acs tablosu gözler önüne serildi. Uzun süredir burada çöplerin topland, zamanla çöp ynna dönütüü gözlendi.

çÖP EV TEMZLEND

Belediyenin ksa sürede gerçekletirdii çalmalarla rahatszlk oluturan görüntünün ortadan kaldrlmas mahalle sakinlerini sevindirdi. Kokudan dolay zor günler yaadklarn belirten vatandalar, Hem çevre kirlilii hem de hastalk riski oluturuyordu. Evin temizlenmesinden sonra hepimiz nefes aldk. Bu konuda pratik belediyecilik ortaya koyan Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu ve temizlik ekiplerine teekkür ediyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git