Çorum Mecitözü'nde son dakika öğrenci servisi kazası! Kuran kursuna gidiyorlardı

Çorum Mecitözü ilçesinde içerisinde öğrencileri taşıyan yolcu minibüsü kontrolden çıkarak devrildi. Günlerdir ardı ardıana yaşanan otobüs kazalarına bir yenisi daha eklendi. Çorum'da içerisinde kuran kursuna giden öğrencilerin buluduğu minibüs, kontrolün kabedilesi sonrasında şarampole yuvarlandı. Çorum'da otobüs kazasında çok sayıda öğrencinin yaralandığı öğrenildi.

Haberler 20.05.2017 - 01:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çorum Mecitözü ilçesinde içerisinde örencileri tayan yolcu minibüsü kontrolden çkarak devrildi. Günlerdir ard ardana yaanan otobüs kazalarna bir yenisi daha eklendi. çorumda içerisinde kuran kursuna giden örencilerin buluduu minibüs, kontrolün kabedilesi sonrasnda arampole yuvarland. çorumda otobüs kazasnda çok sayda örencinin yaraland örenildi.

Kaza, bu akam çorumun Mecitözü lçesi Elvançelebi Köyü yaknlarnda meydana geldi. Mecitözü lçesinden çoruma Kuran kursu örencilerini tayan Mehmet Berçin yönetimindeki 19 ND 273 plakal minibüs, kontrolden çkp takla att. Kazada, sürücü ile 12 örenci yaraland.

Yarallar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Mecitözü Devlet Hastanesine kaldrld. Durumu ar olan iki örenci, ilk müdahalesinin ardndan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi. dha

Ana Sayfaya Git