Korkunç kaza da 2 kişi öldü, 4 yaralı

Çorum'da son dakika feci kaza da 2 kişinin yaşamını yitirdiği 4 kişinin de yaralandığı açıklandı. Çorum Bayat'ta meydana gelen kaza da otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve köprüye çarptıktan sonra bir yolcu otobüsüne çarparak durabildiği öğrenildi.

Haberler 28.06.2017 - 16:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çorumda son dakika feci kaza da 2 kiinin yaamn yitirdii 4 kiinin de yaraland açkland. çorum Bayatta meydana gelen kaza da otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybettii ve köprüye çarptktan sonra bir yolcu otobüsüne çarparak durabildii örenildi. çorumda korkunç kaza da hayatn kaybedenlerin isimleri açkland m? sorusu da kazadan sonra merak edildi

Kaza, ilçeye bal Eskialibey köyü yol ayrmnda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çorumdan çankrya giden Halit K. yönetimindeki 06 Z 2485 plakal otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çkarak Eskialibey köyü yaknlarndaki köprüye çarpt. Kaza yapan otomobile ayn yönde seyir halinde olan 19 KC 136 plakal yolcu otobüsü çarpt.

HAYATINI KAYBEDENLERN SMLER

çarpmann etkisiyle otomobilden savrulan Emre ve Sinan K. otobüsün altnda kalarak hayatn kaybederken, otomobilde bulunan Halit, Sava, Osman ve Aye K. yaraland. Yarallar ambulanslarla Bayat Devlet Hastanesine sevk edildi. Emre ve Sinan K.nn cenazeleri cumhuriyet savcsnn olay yerinde yapt incelemenin ardndan Bayat Devlet Hastanesi morguna kaldrld. Kaza ile ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git