Çorum'da restoranda cinayet! Kardeş Adem Çetin öldü

Çorum'da bir restoran da yaşanan cinayet herkesi şok etti. Çorum'un Kale Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerindeki Yöresel El Sanatları Lokali restoranında meydana gelen olay da 28 yaşındaki Adem Çetin öldü, ağabeyi 38 yaşındaki Ahmet Çetin yaralandı. Saldırganın ise olay yerinden kaçtığı açıklandı.

Haberler 25.05.2017 - 14:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çorumda bir restoran da yaanan cinayet herkesi ok etti. çorumun Kale Mahallesi Kbrs Caddesi üzerindeki Yöresel El Sanatlar Lokali restorannda meydana gelen olay da 28 yandaki Adem çetin öldü, aabeyi 38 yandaki Ahmet çetin yaraland. Saldrgann ise olay yerinden kaçt açkland.

Olay, dün gece çorumun Kale Mahallesi Kbrs Caddesi üzerindeki Yöresel El Sanatlar Lokali restorannda meydana geldi. 35 yandaki Sezgin S. ile Adem çetin ve aabeyi Ahmet çetin arasnda tartma çkt. Tartmann büyümesi üzerine Sezgin S., iddiaya göre yannda bulunan pompal tüfekle restorann içinde çetin kardelerin üzerine ate açt. üpheli, daha sonra olay yerinden kaçt.

hbar üzerine bölgeye çok sayda polis ve ambulans sevk edildi. Salk ekipleri tüfekle vurulan Adem çetinin öldüünü belirledi. Bacandan yaralanan Ahmet çetin ise, ambulansla çorum Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. çevrede geni güvenlik önlemi alan polis, restoran içerisinde ve önünde delil toplad. Restoranda çalan baz kiiler de ifadeleri alnmak üzere emniyete götürüldü. Ölen Adem çetinin cesedi, Cumhuriyet savcsnn incelemesinin ardndan morga kaldrld. Polis ekipleri, kaçan üphelinin yakalanmas için geni çapl aratrma balatt.

Ana Sayfaya Git