Çukur dizisi Vartolu'nun Mihriban sahnesi Youtube'yi çöktürdü!

Çukur dizisi Mihriban sahnesi haftaya damgasını vuracak şekilde ilerlerken, Youtube video platformunda milyonlarca kere izlenerek adeta rekorları kırdı. Vartolunun Mihriban sevdasına hayret Ettiler. Öyle ki Vartolu'nun Mihriban türküsü sahnesi sadece bir hafta da 3.6 milyon kere izlendi.

Haberler 12.12.2017 - 00:31 Son Güncelleme : 12.12.2017 - 00:43

çukur dizisi Mihriban sahnesi haftaya damgasn vuracak ekilde ilerlerken, Youtube video platformunda milyonlarca kere izlenerek adeta rekorlar krd. Bu sez Show TV ekranlarnda balayan ve Pazartesi akaamlarnn müptelas ettiren çukur dizisinde bu hafta öyle bir sahne vard ki. Tüm izleyenler duygusal anlar yaad kadar bir o kadar da Vartolunun Mihriban sevdasna hayret Ettiler. Öyle k Vartolunun Mihriban türküsü sahnesi sadece bir hafta da 3.6 milyon kere izlendi.

VARTOLUNUN TEK ZAAFI

Vartolunun bilindii üzere tek düük noktas yaadklarndan sonra Mihriban sevdas olarak ortaya çkmtr. Öyle ki çok acmasz bir mafya adamn canlandran Vartolu, Youtubeyi krd geçti. Bu acmasz l,der intikam hrs ile çukura ger dönerken ntikam hrsyla yanan Vartolunun Mihriban sevdas , Mihriban sahnesi ile sosyal medyadan sonra Yputubeyi de sollad. Dizi rekorunu kran anlar çok dikkat çekti.

TE NEDEN

Vartolunun bu türküye olan dükünlüü ise üvey babas tarafndan annesi Mihribann gözleri önünde öldürülmesi oldu. Sosyal medyada da çok ilgi gören o sahne bir haftada sosyal paylam sitesi Yotubede 3,6 milyon kii tarafndan izlendi.

VARTOLU HAKKINDA

ERKAN KOLçAK KÖSTENDL (VARTOLU)

1983 ylnda Bursada doan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. 2008 ylnda Güz Sancs filmi ile sinemaya adm atan Köstendil, Sakarya Frat, Merhamet ve Ulan stanbul dizilerinde rol ald. Muhteem Yüzyl: Kösemde ahin Giray Han canlandran Köstendil, halen çukur dizisinde Vartolu rolünü canlandrmaktadr.

Dizideki biyografisi; Doduu ve çocukluunun geçtii çukura intikam almak için geri dönen, acmasz bir mafya lideri. Yllar sonra çukura geri dönen Vartolu, kimsenin bilmedii planlarn uygulamaya son derece kararldr.

Ana Sayfaya Git