Çukurca şehidine ağladı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde devam eden operasyonlarda şehit düşen sözleşmeli er Emre Şahin'in Çorum'daki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor

Haberler 02.12.2016 - 16:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkarinin çukurca ilçesinde PKKl teröristlere yönelik operasyonda ehit düen sözlemeli er Emre ahinin çorumdaki babaevinde yas var.

ahinin (20) ehadet haberi, merkeze bal Abdalata köyünde yaayan annesi Zekiye (55) ve babas Abdullah (69) ahine, l Jandarma Komutanl yetkililerince verildi.

Fenalaan baz aile fertlerine 112 Acil Servis ekibi müdahale etti.

ehidin babaevine Türk bayraklar asld. çorum Belediyesi tarafndan da evin önünde taziye çadr kuruldu.

Sözlemeli er olarak 20 Temmuzda göreve balayan ahinin 5 kardein en küçüü olduu ve bir aabeyini 3 yl önce i kazasnda kaybettii örenildi.

ehidin amcasnn olu Mustafa ahin, gazetecilere yapt açklamada, Emre ile dün telefonla görütüünü söyledi. Telefonla ksa bir görüme yaptklarn belirten ahin, Yol güvenliini saladklarn söylemiti. Rahat ve iyi olduunu belirtmiti. Bamz sa olsun. dedi.

Emre ahinin bir baka amca olu Bekir ahin de üzüntülerinin büyük olduunu dile getirdi. Emrenin en son 2 ay önce izne geldiini dile getiren ahin, O zaman yüz yüze görümütük. Zaten izinden sonra da ehit olduu görev yerine gitmiti. Cenab Allah ehit olmasn istedi. Vatan sa olsun, hepimizin ba sa olsun. ifadelerini kulland.

ehit ahinin naann yarn Hakkaride düzenlenecek törenin ardndan çoruma getirilerek köy mezarlnda topraa verilmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git