Çukurdaki ceset!

Gaziantep'te, kayıp olarak aranan İbrahim Canmaya (23) ve Harun Özyer'in (26) çukurda cesetlerinin bulunmasıyla ilgili soruşturma, Özyer'in evli E.A. ile ilişkisi olduğuna yönelik iddialar üzerine derinleştirildi. E.A. ile eşi Devriş A., babası İsrafil K. kardeşleri Oğuz ve Uğur K., gözaltına alındı.

Haberler 29.11.2021 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantepte 3 gündür haber alnamayan brahim Canmaya ve arkada Harun Özyerin, Karkam ilçesi Günçay Mahallesinde dalk alandaki çukurda önceki akam cesetleri bulundu. Yaplan incelemede 2 arkadan dövüldükten sonra bana sert cisimle vurulup, öldürüldüü belirlendi. Canmaya ve Özyer, yaplan otopsi sonras topraa verilirken, l Emniyet Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri de cinayete ilikin soruturma balatt. Özyer ve Canmayann balarna küreklerle vurularak öldürülüp, yine küreklerle açlan çukura atldklar örenildi.

ÖZEL EKP KURULDU

Onlarca kiiyle görüen ekipler, Harun Özyerin evli olan E.A. ile ilikisi olduuna dair iddialar üzerine soruturmay derinletirdi. Olay günü E.A.nn, babasnn evindeyken Harun Özyeri konuma bahanesiyle çardn ve Özyerin de olay yerine arkada brahim Canmaya ile gittii örenildi. çalma yürüten 5 farkl özel ekip, 2 arkadan öldürüldüü bölgede görümeler yapp, Ouzeli ve Karkam arasndaki tüm Plaka Tanma Sistemi (PTS) ve HTS kaytlarn incelemeye ald. Polis ekipleri, E.A.nn ei Dervi A., babas srafil Klç ve kardeleri Ouz ve Uur Klçn telefon sinyallerini takip etti.

ARAç, CESETLERDEN 5 KLOMETRE UZAKLIKTA YAKILMI

Telefon sinyallerinin ardndan Günçay Mahallesinde çalmalarn derinletiren Cinayet Büro Amirlii ekipleri, cesetlerin gömülü olduu yerden 5 kilometre uzaklkta, hedef artmak amacyla planland düünülen, yaklm araç buldu. Gözaltna alnan Dervi A.nn itiraflar üzerine ei E.A. ile E.A.nn kardeleri Ouz ve Uur K. ile babas srafil K. de gözaltna alnd. Ekiplerin, emniyetteki ifadeler sonras 2 gencin cesetlerine ulat örenildi.

E.A., emniyetteki ifadesinin ardndan serbest braklrken, babas srafil K., kardeleri Ouz ve Uur K. ile ei Dervi A. da sorgularnn ardndan adliyeye sevk edildi.

Ana Sayfaya Git