Cumhurbaşkanı Erdoğan için 100 kıtalık şiir yazdı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Almanca Bölümü öğretim üyesi İbrahim Halil Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 'Sana Ömrümden Ömür Vermek İsterim' başlıklı 100 kıtalık şiir yazdı.

Haberler 06.01.2021 - 06:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Dicle Üniversitesi Almanca Bölümü öretim üyesi brahim Halil Demir, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana Sana Ömrümden Ömür Vermek sterim balkl 100 ktalk iir yazd.

Diyarbakr Dicle Üniversitesinde Almanca Bölümü öretim üyesi Demir, bugüne kadar yazd 16 bin ktaya yakn iir yazd. Demir, kendisine besledii sevgi nedeni ile Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan için 100 ktalk iir yazd. Sevgisini iirlere döken Demir, 2018de AK Parti Diyarbakr 6. Olaan l Kongresinde kendisinin yazd iiri Cumhurbakan Erdoann okumasyla mutluluk yaadn ve yazd 100 ktalk iiri Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana okumak istediini kaydetti. Demir, 16 bin ktaya yakn iirlerim var, bunlardan 100 ktasn özellikle çok sevdiim, hatta ömrümden ömür vermek istediim asrn siyasetçisi Recep Tayyip Erdoana yazdm. Ben ona olan sevgimi kelimelerle kesinlikle anlatamam. Ben çok duygusal bir insanm, bu memleketime kim bir çivi çakm ise, onun zikrine ve fikrine bakmadan can gönülden tebrik ederim. 19 yldr Tayyip Erdoann bu cennet ülkeme yapt icraattan dolay hayranlm çok fazladr. Marmaradan Avrasyaya ve dünyann en uzun boaz köprüsünü çanakkaleye yapmas beni çok fazla mutlu ediyor. Siyaseti sevmiyorum ama Tayyip Erdoana ömrümden ömür verecek kadar hayranlm, muhabbetim, sevgim ve saygm var. 17 Mart 2018de Cumhurbakanmz Diyarbakr mitinginde Medeniyete Adm Ey Diyarbakr iirimi okudu. Bu eref bana nasip oldu. Öyle bir mutlu oldum ki bu mutluluu yazmaya kalksam asla altnda kalkmam. Yaarken, ölmeden önce 100 kta yazdm iirin tamamn bizzat elim ile takdim etmek ve onu kucaklayarak muhabbet etmek istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git