Cumhuriyet Gazetesi iddianamesi açıklandı

Cumhuriyet Gazetesi iddianamesine istinaden açıklama yapıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki davanın iddianamesinin FETÖ üyeliğinden yargılanan bir savcı tarafından düzenlendiği iddialarını yalanladı.

Haberler 25.07.2017 - 20:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Gazetesi iddianamesine istinaden açklama yapld. stanbul Cumhuriyet Basavcl, Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarlar hakkndaki davann iddianamesinin FETÖ üyeliinden yarglanan bir savc tarafndan düzenlendii iddialarn yalanlad.

Açklamada, Bugün tarihi itibaryla Türkiye Büyük Millet Meclisi çats altnda düzenlenen bir siyasi partinin grup toplantsnda, stanbul 27. Ar Ceza Mahkemesinde FETÖ / PKK / DHKP-C terör örgütlerine yardm suçundan yarglamas devam eden bir ksm Cumhuriyet gazeteci yöneticileri hakkndaki iddianamenin FETÖ üyeliinden yarglanmakta olan bir cumhuriyet savcs tarafndan düzenlendiine yönelik beyanlar gerçei yanstmamaktadr. denildi. Söz konusu iddianamenin stanbul Cumhuriyet Basavcvekili Mehmet Akif Ekinci ve stanbul Cumhuriyet Savcs Yasemin Baba tarafndan düzenlendii vurgulanan açklamada, Ad geçenler hakknda ne Cumhuriyet Basavclmzca ne de HSK Tefti Kurulu Bakanlnca yürütülmekte olan hiçbir soruturma ve inceleme bulunmamaktadr. bilgisine yer verildi.

Ana Sayfaya Git