Çuvalla altın çaldılar

Beykoz'da kuyumcuya girerek milyon liralık hırsızlık yaptıkları iddia edilen biri kadın 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin kuyumcudan yaptıkları hırsızlık güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Daha önceden meydana gelen 14 ayrı işyeri hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı. Operasyonda şüphelilerle aynı evde kalan ve başka suçlardan aranan 4 şüphelinin de yakalandığı öğrenildi.

Haberler 06.05.2022 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beykoz, Kavack Mahallesi, Orhan Veli Kank Caddesindeki kuyumcuda 27 Nisan 2022 tarihinde hrszlk meydana geldi. Sabah dükkana gelen iyeri sahibi E.D., kepengin açk olduunu ve içerideki mallarn çalndn görünce polisi arad. Olay yerine gelen polis ekipleri hrszlarn iyerinin kepenginin uzaktan kumanda frekansn tespit ederek, yaptklar uzaktan kumanda ile kolayca açtklarn belirlendi.

Güvenlik kameralar tarafndan saniye saniye görüntülenen hrszlkta üphelilerin kepengi açarak içeri girmeleri daha sonra vitrinde bulunan ziynet eyalarn çaldklar görüldü. üphelilerin vitrinden çaldklarn bir çuvala koyarak hzla olay yerinden uzaklatklar tespit edildi.

6 AYRI ADRESE E ZAMANLI OPERASYON

Hrszlk Büro Amirlii tarafndan olayla ilgili yürütülen soruturmada polis üphelilerin olayda kullandklar otomobilin izini sürerek üphelilerin kimliklerini tespit etti. Küçükçekmece ve Baclarda 6 ayr adrese düzenlenen operasyonda smail H.ç.(25), Serkan ç.(36) Erturul Ö.(38) ile Kübra Y.(23) gözaltna alnd. Asayi ube Müdürlüünde sorgulanan üphelilerin daha önceden defalarca polis tarafndan gözaltna alndklar tespit edildi.

BR KADIN 4 ÜPHEL GÖZALTINA ALINDI

Polis yapt soruturmada daha önceden meydana gelen 14 ayr iyeri hrszlnn failleri olduunu tespit ettii üphelileri, ilemleri tamamlandktan sonra adliyeye sevk etti. üphelilerden 3ü tutukland, Kübra Y. adli kontrol artyla serbest brakld.

Ana Sayfaya Git