DAEŞ şüphelisi müdür yardımcısı gözaltına alındı

Ülke genelinde yol denetimlerine binlerce pois dahil oldu. Terör örgütlerine yönelik soruşturmalarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı açıklanırken, İstanbul'da DAEŞ şüphelisi olarak 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin bir okulda müdür yardımcısı olduğu açıklandı

Haberler 10.08.2017 - 02:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ülke genelinde yol denetimlerine binlerce pois dahil oldu. Terörö gütlerine yönelik soruturmalarda çok sayda kiinin gözaltna alnd açklanrken, stanbulda DAE üphelisi olarak 7 kii gözaltna alnd. üphelilerden birinin bir okulda müdür yardmcs olduu, baka bir üphelinin ise Suriyeye gitmek istemesi üzerine, DEAn üst düzey bir yöneticisinin kendisine Türkiyede eylem yapmas için talimat verdii ileri sürüldü.

stanbul Terörle Mücadele ube Müdürlüü (TEM)ekipleri 3 ilde terör örgütü DEAa yönelik operasyon düzenledi. Yaplan operasyonda 7 kii yakalanarak gözaltna alnd.

stanbul TEM ekipleri, 3 Austosta stanbul merkezli Hatay ve Arda terör örgütü DEAa yönelik operasyon düzenledi. Yaplan operasyonda polis ekipleri M.A., M.P., A.B., E.E., S.F., H.E., D..yi adreslerinde yakalayarak gözaltna ald.

OKUL MÜDÜR YARDIMCISINA DEA GÖZALTISI

TEM ekipleri Hatayda gözaltna ald üpheli A.B.nin Hatay Hassa lçesinde bir ilköretim okulunda müdür yardmcs olduunu belirledi. Ekipler yapt çalmalarda A.B.nin stanbuldaki DEA üyeleriyle örgütsel balants olduunu tespit etti. DEA TÜRKYEDE EYLEM YAPMASI çN TALMAT VERD

Polis yakalad bir baka üpheli S.F.nin ise örgütün Suriyedeki üst düzey isimleriyle irtibatl olduu belirledi. TEM ekipleri S.F.nin evinde yapt aramalarda elde ettii dijital veride, S.F.nin Suriyede savamak istediini belirtmesi üzerine terör örgütü DEAn üst düzey bir yöneticisinin kendisine Türkiyede eylem yapmas için talimat verdii ileri sürüldü. Polis ekipleri, S.F.ye Suriyede bulunan DEA yöneticisi tarafndan Yalnz Kurt isimli bir el kitapçnn dijital halinin yollandn tespit etti.

ÜPHELLERN EMNYETTEK LEMLER DEVAM EDYOR

Vatan Caddesinde bulunan Terörle Mücadele ube Müdürlüüne getirilen üphelilerin emniyetteki ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git