Damat Caner Toygar eşi Berke'ye göndermede bulundu 'Ölebilirim'

Evlilk programları ile karşımıza çıkan sonrasında evlendirme programında evlenen ve sonrasında reklam olduğu iddia edilen Caner Toygar, sosyla medya dan akılalmaz bir paylaşım da bulundu. Caner Toygar'ın sosyal medya hesabından paylaşımı akılalmaz idi.

Haberler 07.07.2017 - 00:33 Son Güncelleme : 07.07.2017 - 00:55

Evlilk programlar ile karmza çkan sonrasnda evlendirme programnda evlenen ve sonrasnda reklam olduu iddia edilen Caner Toygar, sosyla medya dan aklalmaz bir paylam da bulundu. ATV ekranlarnda evlilik programlarndan erke Kentli ile evlenen ve mutluluunun ksa sürdüü örenilen Caner Toygarn sosyal medya hesabndan paylam aklalmaz idi. Caner Toygarn boanma sürecinde psikolojisinin bozulduu iddia edilmiti ve ite o paylam çok konuuldu.

Atv ekranlarnda yaynlanan izdivaç programnda Berke Kentli ile evlenen Caner Toygarn mutluluu ksa sürdü. Ei evi terk ettikten sonra büyük bir psikolojik çöküntü yaayan Canerin son paylam ise sevenlerini korkuttu.

BELK GECE ÖLÜRÜM

Geçen hafta nstagram hesabndan eini sevdiini ve baracaklarn yazan Caner, Berkeden umduu yantn alamad. Tüm çabalarna ramen eini eve döndüremeyen Caner, uzun süre paylam yapmayacan belirterek belki gece ölürüm notunu dütü.

te Canerin düün fotorafnn altna dütüü not;

Uzun bir süre paylam yapmayacam herkes hakkn helal etsin. Her gelen geçen yeniden bouyor beni. Belki gece ölürüm, farknda deilim. Sen gidince yaamak fazla tehlikeli. Geçer ve unuturum öyle mi? Buraya kadar öyle mi, Akamn son vapuruyla çekip giderken ellerimden, Anlarmdan düeceim seni öyle mi, Bu ne ucuz bir hoça kal senin ki, Böyle brakmak ne kolay öyle mi, Dalgalara arkmz, Yarn yok artk ben de yokum öyle mi?

çOK MUTLUYDU

Caner Toygar, Esra Erolun sunduu izdivaç programnda evlendi. 2000li yllarn banda katld programda Tülin Koca ile yaad akla adn duyuran Caner Toygar, 14 yl sonra nikah masasna oturdu. Geçtiimiz aylarda Kabe ziyaretine giden Caner Toygar, Türkiyeye döndüünde kararn milyonlarla paylat 14 yl önce Gelinim Olur Musun programyla tannan Caner Toygar, evlilik programnda tant Berke ile nikah masasna oturdu.

Ana Sayfaya Git