Damat dehşet saçtı: 5 ölü, 4 yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi ve kayınbiraderi tarafından iş yeri boşaltılan damadın iki pompalı tüfekle kayın pederinin evini basarak rastgele ateş etmesi sonucu 5 kişi öldü, kızının da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Haberler 21.07.2018 - 15:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre; e, Mustafa Durana 3 ay önce boanma davas açan Tülin Duran, kz Tuçenur Duran ile birlikte aabeyi Birol Karaklçn ikamet ettii ölen anne ve babasnn evine yerleti. Boanma aamasnda olduu ei ve kaynbiraderinin plastik malzeme satt Dörtyol mevkiindeki dükkann boaltmalar ve kilidi deitirmelerine öfkelenen Mustafa Duran, akam saatlerinde aracyla kaynpederinin evini bast.

Öfkeyle eve gelen Mustafa Duran, ei, iki kaynbiraderi ve evde misafir olarak bulunan komu ailenin üzerine rastgele ate açt. lk pompal tüfein boalmasnn ardndan, aracnda getirdii ikinci tüfei alarak geri dönen Mustafa Duran, bu silahtaki tüm fiekleri de boalttktan sonra geldii araçla olay yerinden kaçt.

Rastgele açlan ate sonucu evde misafir olarak bulunan Mehmet Kayha ve ei Filiz Kahya, kaynbirader Birol Karaklç ve ei Emine Özlem Karaklç olay yerinde, dier kaynbirader Bekircihan Karaklç ise kaldrld hastanede hayatn kaybetti. Yaralanan Mustafa Durann ei Tülin Duran, kz Tuçenur Duran, ölen Bekircihan Karaklçn ei Serpil Karaklç ve kz ükran Karaklç ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd.

Olayda hayatn kaybedenlerin cenazeleri otopsi için morga kaldrld. Cinayet zanlsnn yakalanmas için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git