Damat dehşeti!

Elazığ'da kayınvalidesi ve baldızını öldüren damat dehşetinde vurulan 10 yaşındaki çocukta yaşama döndürüldü

Haberler 06.04.2022 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda tartt kaynvalidesi ile baldzn öldüren Frat A.nn ar yaralad Ali Tayyip Demirban (10) duran kalbi, doktorlarn müdahalesiyle çaltrld. çocuun hayati tehlikesinin sürdüü belirtildi.

Olay, önceki akam saatlerinde Sarayatik Mahallesi, Sebil Sokaktaki 3 katl bir apartmann 2nci katnda meydana geldi. ddiaya göre bir süre önce pandemi nedeniyle cezaevinden izinli çkan Frat A., kaynvalidesi Zerif Doann (80) evine geldi. Evdekilerle bir süre tartan Frat A., tabanca ile Zerif Doan ve baldz Gülay Doana (60) ate etti. Seken 3 kurun evdeki dier baldznn olu 10 yandaki Ali Tayyip Demirbaa isabet etti.

KAçAN ÜPHEL ARANIYOR

hbarla olay yerine çok sayda salk ve polis ekibi sevk edildi. Salk ekipleri, Zerif ve Gülay Doann hayatn kaybettiini belirledi. Anne ve kznn cansz bedenler otopsi için Frat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldrld. Ar yaralanan Ali Tayyip Demirba ise ambulansla hastaneye sevk edildi. Ameliyata alnan ve dün gece saatlerinde kalbi duran Demirba, doktorlarn müdahalesi ile yaama döndürüldü. çocuun hayati tehlikesinin sürdüü belirtildi.

Bu arada Kaçan Frat A.y yakalama çalmalarnn sürdüü, Zerif ile Gülay Doan ise dün topraa verildi.

Ana Sayfaya Git