Darp iddiasına yalanlama

"Kamera çekiminde de açıkça görüldüğü haliyle evde bulunan Fatım Şen'in koluna, kilidi kendisi tarafından açılan sandukanın kapağı düşmüştür. Operasyon esnasında görevlilerimize herhangi bir mukavemet gösterilmediği gibi kesinlikle herhangi bir darp olayı meydana gelmemiştir"

Haberler 17.02.2020 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Valilii, polis ekiplerince düzenlenen terör operasyonu srasnda dil Belediyesi eski çalan Murat enin annesi ve yeenin darbedildii iddialarnn aslsz olduunu bildirdi.

Valilikten yaplan açklamada, 14-15 ubatta savcln talimatyla Emniyet Müdürlüü ekiplerince PKK/KCKya yönelik operasyon gerçekletirildii belirtildi.

KAMERA çEKMLER GÖSTERYOR

Sosyal medyada operasyonda dil Belediyesi eski çalan Murat enin annesi ve yeeninin darbedildiine dair gerçek d paylamlar yapld belirtilen açklamada, öyle denildi: Gözaltna alnan Nurettin enin ikametinde yaplan aramada görevli ekipler tarafndan yaplan kamera çekiminde de açkça görüldüü haliyle evde bulunan Fatm enin koluna, kilidi kendisi tarafndan açlan sandukann kapa dümütür. Darbedildii iddia edilen Abdurrahim en ise gözaltna alnan ahslardan olmadndan kendisine yönelik bir ilem yaplmam, bahse konu operasyon esnasnda görevlilerimize herhangi bir mukavemet gösterilmedii gibi kesinlikle herhangi bir darp olay meydana gelmemitir.

Ana Sayfaya Git