Davut Güloğlu’dan olay küfür açıklaması!

'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' öncesi "Darbeye karşıyım ama Yenikapı’daki şova katılmayacağım" diyen şarkıcı Sıla'ya küfrettiği iddia edilen başarılı şarkıcı ve oyuncu Davut Güloğlu, "Özür dileyecek bir şey yok" dedi.

Haberler 15.08.2016 - 17:21 Son Güncelleme : 15.08.2016 - 17:21

Demokrasi ve Şehitler Mitingi öncesi Darbeye karşıyım ama Yenikapıdaki şova katılmayacağım diyen şarkıcı Sılaya küfrettiği iddia edilen başarılı şarkıcı ve oyuncu Davut Güloğlu, Özür dileyecek bir şey yok dedi.

Davut Güloğlu, Bir kadına küfür ettiği gerekçesiyle özellikle sosyal medya üzerinden gelen tepkiler üzerine Uçankuşta yayınlanan 1 Erkek 1 Kadın programına konuştu.

Verdiği röportaj sırasında kullandığı küfürlü ifade hakkında ünlü şarkıcı, Sanki Sılaya söylenilmiş bir laf gibi algılanıp, yansıtılıyor. Orada benim genel anlamda söylediğim bir kelime. Vatanına hizmet etmeyenleredir. Kullandığım kelimenin de arkasındayım, altına da imzamı atıyorum. 25 gündür her gittiğimiz platformda, seslenerek ülkemizi, bayrağımızı savunan bir sanatçı olarak çıkmadım, ben bir halk olarak meydanlara çıktım dedi.

Sıladan özür dileyecek misiniz? şeklindeki soruya Davut Güloğlu, Vatanını sevmeyenin, vatansızın kadını erkeği olmaz. Benim o röportajda ettiğim laf o vatansızlaradır ve hala da aynı şeyi söylüyorum. Özür dileyecek bir şey yok. Sözlerim Sılaya değildi, konuyu çarpıtıyorlar. Ben ülkemin vatansever kadınlarını çok seviyorum ve saygı duyuyorum yanıtını verdi.

(Milliyet)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır