Dayağın cezası!

ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesinde geçen yıl kan tahlilini internet kesintisinden dolayı alamadıkları için tartıştıkları aile hekimi Süleyman Tekeş'i dövüp bıçaklamaya kalkışan Yakup E. 4 yıl 2 ay, babası Osman E. ise 3 yıl, 4 ay, 18 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Haberler 27.01.2018 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, geçen yl 24 Ocakta Bahçelievler Mahallesindeki 5 Nolu Aile Hekimliinde meydana geldi. Yakup E. beraberinde babas Osman E. ile birlikte kan tahlili için Aile Hekimliine gitti.

DOKTORU DÖVMÜLERD

Burada kan veren Yakup E., sonuçlar ise internet kesintisinden dolay alamad. Bu duruma sinirlenen Yakup E. ile babas Osman E., odasna gittikleri aile hekimi Süleyman Teke ile tartmaya balad. Tartma büyüyünce baba-oul, doktor Tekei dövüp, bçaklamaya kalkt. hbar üzerine gelen polis tarafndan gözaltna alnan baba ile olu, çkarldklar mahkemece serbest brakld.

HAPS CEZASI ALDILAR

Osman E. ile babas Yakup E. hakknda dava açld.

Siverek 1inci Asliye Ceza Mahkemesindeki sanklar karar durumasna çkt. Mahkeme Yakup E.ye 4 yl 2 ay, babas Osman E.ye ise 3 yl, 4 ay, 18 gün hapis cezas verip, cezann ertelenmemesi ve para cezasna çevrilmemesi kararn verdi.

Ana Sayfaya Git