Dayak yiyen kadının tek suçu bulaşığı makinede yıkamak istemesi

Adana Seyhan'da bulaşıkları makineye atıp atmama kavgası koca şiddetine mahal bırakırken, acılı kadın ise görme zorluğu yaşıyor

Haberler 19.11.2016 - 11:29 Son Güncelleme : 19.11.2016 - 12:52

Adanada aklalmaz bir kadn iddeti yaand. Seyhan ilçesinde yaayan evli çift arasnda meydana gelen darp olaynn sebebi ise sadece bulak makinesi. Olay; bu kadar küçük bir sebepten dayak yiyen kadn ve gözaltna alnan koca eklinde sonuçland. 51 yandaki usret Özbek asll 32 yandaki karsn bulak makinesinde bulak ykamak istiyor sebebiyle dayak att iddialar karakolda sonuçland.

ADANAda 51 yandaki Nusret Limonçiçei, iddiaya göre bulaklar elde ykama yüzünden tartt Özbekistan asll ei 32 yandaki Shakhnazahon Limonçiçeini döverek hastanelik etti.

DEVAML DDET GÖRÜYORMU

Ald darbelerle gözleri ien Özbek kadn, Evlendiimiz günden beri iddet görüyorum, 6 ay önce de döverek 5 aylk bebeimi düürdü dedi. Merkez Seyhan lçesi Akkap Mahallesinde oturan Nusret Limonçiçei, 2 yl önce einden boanp, Özbekistanl Shakhnazahon Limonçiçei ile evlendi.

GÖRME KAYBI YAIYOR

ddiaya göre, Nusret Limonçiçei, bulaklar makinaya yerletiren Özbekistan asll eine tabaklar elinde ykamasn söyledi. Bu yüzden tartma çknca Limonçiçei, kafa att eini tekme yumruk dövdü. Ardndan da baygnlk geçiren kadn Adana Devlet Hastanesine getirdi. Gözleri moraran ve görme kayb yaayan kadna acil serviste tomografi çekildi. Bu srada kadn görevlilere, einin kendini dövdüünü belirterek yardm istedi. Görevlilerin bilgi verdii polisin müdahale ettii kadna doktorlar da darp raporu verdi. Özbek kadn ikayetçi olunca Nusret Limonçiçei iddiaya göre, ikayetçi olursan bana daha kötüsü gelir diyerek tehdit etti.

VE TRAF

Polis tarafndan gözaltna alnan Limonçiçei, ifadesi için karakola götürüldü, genç kadn ise, Bulaklar makinaya koyarken elinde ykayacaksn diyerek bana vurmaya balad. Hamileydim 6 ay önce dayak nedeniyle düük yaptm. Beni sürekli dövüyor, pasaportuma el koydu, evden dar çkmama izin vermiyor diye konutu.

Olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git