Dehşete düşüren kaza

VAN'da, taksi ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Haberler 06.02.2021 - 11:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Van-Hakkari karayolunda aksi ile hafif ticari aracn çarpmas sonucu meydana gelen kazada 3 kii hayatn kaybetti, 7 kii yaraland Hhayatn kaybeden 3 kii ile yarallarn isimleri belli oldu.

DEHETE DÜÜREN KAZA

Kaza, Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan Güzelsu Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. skender Aaç yönetimindeki 06 BDC 381 plakal Ford Courier kapal kasa kamyonet ile aban çivi yönetimindeki 30 T 0026 plakal taksi kafa kafaya çarpt. çarpmann iddetiyle yola savrulan her iki araçta bulunan Vedat Güler, çidem Aaç ile lhan çiftçi olay yerinde hayatn kaybetti. Sürücüler ile kapal kasa kamyonette bulunan Tuba Güler, Doan Aaç ve taksideki Canan, Elfida ve Elif çiftçi yaraland. Kazay görenlerin ihbar üzerine bölgeye jandarma, polis, salk ekipleri ve Van Büyükehir Belediyesi tfaiye Daire Bakanlna bal Gürpnar tfaiye Grup Amirlii ile Tuba Grup Amirlii ekipleri sevk edildi.

Üç K YAAMINI YTRD

Polis ve jandarma baka bir kazaya sebebiyet vermemek için olay yerinde geni güvenlik önlemi alarak yolu her iki tarafl trafie katt. Yarallar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Vandaki deiik hastanelere sevk edilirken, itfaiye ekipleri ise Vedat Güleri yaklak 15 dakikalk çalma sonucu skt yerden çkard. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcs tarafndan yaplan incelemenin ardndan 3 kiinin cansz bedeni Van Büyükehir Belediyesine ait cenaze araçlar ile Adli Tp Kurumu Van ube Müdürlüü morguna götürüldü. Jandarma ve polis, kaza yapan araçlarn olay yerinden kaldrlmasnn ardnda yolu trafie açt. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Ana Sayfaya Git