Dekan Feci Kazada Can Verdi

Sivas'ta otomobilinin yön bilgi levhası direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada, Sinop Üniversitesi Dekanı Prof.Dr. Sezgin feci şekilde can verirken, yaralanan 6 yaşındaki oğlunun hayati tehlikesi var.

Haberler 29.07.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekan Prof.Dr. Murat Sezgin, Sivasn Yldzeli lçesi yaknlarnda otomobilinin yön bilgi levhas direine çarpmas sonucu meydana gelen kazada yaamn yitirdi, ei ve olu ise yaraland.

DREKSYON HAKMYETN KAYBEDP LEVHAYA çARPTI

Kaza saat 12.00 sralarnda Yldzeli ilçesi Direkli-Bedirli kava yaknlarnda meydana geldi. Sinoptan Malatyann Pütürge ilçesine akraba ziyaretine giden 43 yandaki Prof.Dr. Murat Sezginin kulland 57 AB 644 plakal otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan yön bilgi levhas direine çapt. Kazada sürücü Sezgin feci ekilde can verirken, ei 37 yandaki Mecbure Tülay Sezgin ile çocuklar 6 yandaki Asrn Sezgin ise yaraland.

HASTANEYE KALDIRILAN DEKAN, HAYATINI KAYBETT

Kazay gören çevredekiler durumu polis ve salk ekiplerine haber verdi. Araç içinde skan sürücü Dekan Murat Sezgin olay yerine sevk edilen l Afet ve Acil Durum Müdürlüü (AFAD) ekiplerinin yaklak yarm saat süren çalmalar sonucu çkarld. Ar yaral olarak Cumhuriyet Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine kaldrlan Prof.Dr. Sezgin yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

AIR YARALANAN OLUNUN HAYAT TEHLKES VAR

Hafif yaral ei Mecbure Tülay Sezginin ise Sinopta öretmen olarak görev yapt örenildi. Ar yaralanan Asrn Sezginin ise youn bakma alnd ve hayati tehlikesinin bulunduu örenildi.

KAZAYA TER YÖNDEN GELEN ARAç NEDEN OLDU DDASI

Kazaya ters yönden gelen plakas belirlenemeyen baka bir aracn neden olduu iddia edilirken, olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git