Deli Mavi Yeşil Salkım, Masmavi Bodrum'a yerleşecek! İstanbul'a terki diyar

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın müziği bıraktığı ve İstanbul'u terkedip Bodrum'a yerleştiği haberi duyuldu. Geçtiğimiz gün Sabah Gazetesi'nde ortaya atılan iddialarda Yeşim Salkım'ın kendi kararı ile İstanbul'dan bıktığı Bodrum'a yerleşmek istediği söylendi.

Haberler 19.05.2017 - 13:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü arkc Yeim Salkmn müzii brakt ve stanbulu terkedip Bodruma yerletii haberi duyuldu. Geçtiimiz gün Sabah Gazetesinde ortaya atlan iddialarda Yeim Salkmn kendi karar ile stanbuldan bkt Bodruma yerlemek istedii söylendi.

Yeim Salkm, stanbuldan tanp Bodruma yerleeceini söyledi. Salkm, Bunu ilk kez söylüyorum; Bodruma yerleme karar aldm. Gelecek yl BaKurdan emekli oluyorum. u an yazdm kitabn ardndan annemi ve küçük kzm Aday alp gideceim. dedi.

YEM SALKIM: BELL BR YAA GELNCE EMEKLYE AYRILMALI NSAN

Ünlü arkc ve oyuncu, Herkese tavsiye ederim. Belli bir yaa gelince emekliye ayrlmal insan diyerek medyadan uzaklaacan söyledi.

Yeim Salkm, Günaydndan, Ömer Karahana verdii röportajda, Rabbim bana güzel bir hayat nasip etti.Varl da gördüm, yokluu dadiye konuan güzel oyuncu, çok iyi bir anne baba büyüttü beni. Babam öretmendi, asker bir dedem vard. 4 yanda Fransz anaokuluna giden, el bebek gül bebek büyütülen bir insanm. Annem ve babam ayrlnca zor günler yaadm. Sonra bir adamla tant o adam bütün hayatm deitirdi. Hayatn her yönünü yaadm ben dedi.

ANNEM VE KIZIMLA YAAYACAIM

Yeim Salkm, Bunu ilk kez söylüyorum; Bodruma yerleme karar aldm. Gelecek yl Bakurdan emekli oluyorum. u an yazdm kitabn ardndan annemi ve küçük kzm Aday alp gideceim.dedi.

Ünlü arkc ve oyuncu, Herkese tavsiye ederim. Belli bir yaa gelince emekliye ayrlmal insanArnavut kzym, arkadan konumam diye de ekledi. (Sabah)

ANNELER GÜNÜNDE TOPA TUTUMUTU

Samsunda çocuklarn okutmak için kat toplayan bir teyzeyi örnek gösteren Salkm, Yln Annesi seçilen ünlüleri topa tuttu: Yardmclarla çocuk büyütüp hava atyoruz. Ben baknca utandm, acaba baka utanan var m!.

Dobralyla bilinen Yeim Salkm, yaklaan Anneler Günü için manidar bir paylam yapt... Salkm, önceki gün yapt paylamla hem kendini eletirdi hem de ünlü annelere ta att. Samsunda çocuklarna bakmak için kat toplayan 60 yandaki Halime Teyzenin fotorafn instagramda paylaan Salkm, geçtiimiz yllarda Yln Annesi seçilen Gülben Ergen ve Pnar Altu bata olmak üzere çok sayda ünlü ismi hedef alp unlar söyledi:

GÖZLER ERGENDE Bence yln anas Halime Teyze ve onun gibiler... Ama siz gidin yine abuk sabuk birini seçin. Sonra ayp olur; 2 bakcl bizlere Biz yardmclarla çocuk büyütüp buralarda havamz atalm siz de inann, bizleri gözünüzde büyütün de büyütün Bu anneye baknca kendimden utandm, acaba baka utanan var m? sim vermeden ünlü annelere gönderme yapan Yeim Salkma hayranlarndan da destek geldi. Baarl arkc, bu sözleriyle özellikle yllardr düman olduu Gülben Ergeni hedef alr gibiydi.. neyi kendine çuvaldz bakasna batr sözüne istinaden Halime Teyzeyi gördükten sonra kendini de eletiren Yeim Salkma bata Ergen olmak üzere dier ünlü annelerden nasl bir tepki gelecei ise merak konusu....

Ana Sayfaya Git