Demet Akalın Okan Kurt ayrılırken gözyaşlarına boğuldular

Evrim Akın'ın sunumu ile Çocuktan Al Haeri isimli eğlence programında geçtiğimiz gün konuklar çok ünlü isimlerdi. Demet Akalın eşi Okan Kurt ile katılınca yayında komik dak,ikalar yaşandı. Kızları Hira'dan konu açılınca çocuk isteyip istemediği sorulan Demet akalın Okan Kurt tan yanıt var

Haberler 04.07.2017 - 02:00 Son Güncelleme : 04.07.2017 - 13:47

Evrim Akn’n sunumu ile Çocuktan Al Haeri isimli elence programnda geçtiimiz gün konuklar çok ünlü isimlerdi. Demet Akaln ei Okan Kurt ile katlnca yaynda komik dak,ikalar yaand. Kzlar Hira’dan konu açlnca çocuk isteyip istemedii sorulan Demet akaln Okan Kurt çiftinden ilgniç yant geldi. Kurt, kendisine erkek çocuunda yakacan söylerken, yoksa bu açlama çocuk haberi mi eklinde yorumland.

Öte yandan geçtiimiz gün Demet Akaln’n sosya medya üzerinden Okan Kurt’un kendilerine brakt mektuplar paylamas günün duygusal anlarna tanklk etti.

Bir süredir ei Demet Akaln ve kz Hira Kurt ile tatilde olan iadam Okan Kurt yeniden iba yapt. Okan Kurt’un ie giderken yapt jest Demet Akaln’ alatt.

KIZI VE KARISINI BIRAKIP STANBUL’A DÖNDÜ

arkc Demet Akaln ei Okan Kurt ve kzlar Hira ile bir süredir Bodrum’da tatil yapyordu. Okan Kurt ileri dolaysyla stanbul’a dönmek zorunda kald. Demet Akaln ise kz Hira’yla Bodrum’da kald. Ksa süreliine ailesinden ayrlan iadamnn giderken brakt not ise Demet Akaln’ çok duygulandrd.

BNLERCE KEZ TEEKKÜRLER

Okan Kurt bir kada ’’Prenses kar Bu youn tempoda bile bana kocan olduumu hissettirip, beni mutlu etmeye çaltn için binlerce kez teekkürler. Akmn meyvesi sana emanet. Ben her an sizin yannzdaym. Benim deerli ve güzel ailemsiniz.’’ yazd.

TT OLDU

  Dün akam Twitter’da açlan #SuriyelilerEvineDönsün hagtag’ine Demet Akaln da destek verdi. Akaln “#SuriyelilerEvineDönsün kesinlikle sonuna kdr katiliorum! Hirsizlik gasp bicaklama haberlerinden bikdik!” mesajn paylat. Hagtag ksa zamanda TT olurken, Akaln bir çok kii tarafndan rkçlkla suçland.

Ana Sayfaya Git