Demet Akalın Okan Kurt boşanıyorlar mı? Sinir krizi geçirdi diye ayırdılar

Yoksa Demet Akalın Okan Kurt çifti boşanıyorlar mı. Magazin gündeminin sürekli olarak takibinde olan Demet Akalın Okan Kurt çiftine nazar değdiği iddia ediliyor.

Haberler 19.08.2017 - 23:06 Son Güncelleme : 20.08.2017 - 00:13

Yoksa Demet Akaln Okan Kurt çifti boanyorlar m. Magazin gündeminin sürekli olarak takibinde olan Demet Akaln Okan Kurt çiftine nazar deidii iddia ediliyor. ddialara göre Okan Kurt icra borcu yüzünden Demet Akaln’n sinir krizi geçirdii ve sonrasnda da ayrlk senaryolarnn yazld iddia edildi. Bodrum’da geçtiimiz gün konser veren ünlü sarkc Demet Akaln, Okan Kurt hakknda çkan haberleri adeta ayyukaya çkard. Peki ya ortaya atlan iddialara Demet Akaln ne dedi?

 HACZ OLAYI SONRASINDA ORTAYA ÇIKTI

Geçtiimiz hafta haciz olay sonrasnda canl yayna balanarak zor anlar yaayan Demet Akaln, canl yaynda olan hiçbir eyi hatrlamadn, nispetizm kelimesinin geçmesi üzerine sigortalarnn attn, normalde magazinle hep arasnn iyi olduunu ancak o zaman duygusal patlama yaadn ifade etti.

“Yok Öyle Bir ey” 

Olay sonrasnda Okan Kurt ile boanacaklar dedikodusuyla ilgili Akaln, “Yok böyle bir ey” dedi. Böyle bir eyin söz konusu bile olmadn, imdi stanbul’dan havaalanna indiini ancak yine göremediini, konsere gelmek zorunda kaldn belirtti.

KORKUNÇ EYLER

Geride braktmz akam bir arkadayla çkt gece gezmesinde görüntülenen Berkay, Demet Akaln’n kendisine hediye ettii 15 altnla ilgili sorulara yant verdi ayrca Akaln’n “Evime haciz geldii gün bana bir tek Berkay kapsn açt” sözlerine de açklk getirdi.

“SONUÇTA BZ BR ALEYZ”

Berkay muhabirlerin srarl sorular karsnda: “Bu konuda yorum yapanlara söylemek istediim tek ey u: Size ne! Ben onun kardeiyim. Arya onun yeeni. Gelin onun gelini. Size ne olum! Gönlünden geçmi, onu takm.Benim evim ona her gün açk. Ayrca Demet hanm bana snm falan da deildi. Sonuçta biz bir aileyiz. Demet’le aram kimse bozamaz. Biz canz, cieriz, böbreiz. Okan Kurt da benim kardeim” yantn verdi.

Ana Sayfaya Git