Demet Akalın 'Ortalığı velveleye vermeyin! Ayrılık yok nazar var'

Demet Akalın eşi Okan Kurt ile ayrıldı iddiaları geçtiğimiz gün sosyal medya da çok konuşuldu.Öyle ki herkes kızlarının akabinde ayrıldıkları iddiaları edildi. Ünlüler dünyasında birlikteliklere sıklıkla nazar değmekte. Kimi zaman ayrıldılar dedikoduları ortalığı velveleye vermekte

Haberler 17.08.2017 - 13:49 Son Güncelleme : 17.08.2017 - 14:16

Demet Akaln ei Okan Kurt ile ayrld iddialar geçtiimiz gün sosyal medya da çok konuuldu.Öyle ki herkes kzlarnn akabinde  ayrldklar iddialar edildi. Ünlüler dünyasnda birlikteliklere sklkla nazar demekte. Kimi zaman ayrldlar dedikodular ortal velveleye vermekte. te bu ünlü çiftlerden biri de bir kzlar olan Okan Kurt Demet Akaln çifti. Okan Kurt hakknda balatlan icra takibi ve sonrasnda da Demet Akaln’n canl yaynda sinir krizi geçirmesi evliliklerinin çalkantda olduunu ortaya att. Peki Demet Akaln Okan Kurt çifti ayrld m?

Sosyal medya adresinden ei Okan Kurt’un fotoraflarn silen Demet Akaln, ayrlk çanlarnn sinyalini vermiti. Ancak sonradan yaplan açklamaya göre ise ayrln var olmad sadece nazar olduu iddia edildi. 

Demet Akaln’n, Beykoz’daki evine, ei Okan Kurt’a ait olduu iddia edilen 32 milyon liralk borç yüzünden haciz gelmiti. Sahte belgeyle yaptrld tespit edilen haciz durdurulmutu. Zor günler geçiren Demet Akaln, önceki gün Palmarina Tren Beach’te sahneye çkt. Geçen günlerde telefon ile baland bir canl yaynda icra takibi sonrasnda evine giremediini anlatp sinir krizi geçiren Akaln’n moralinin bozuk olduu görüldü.

AIR NAZAR VAR

Sahne öncesi mekan kapsna giden Demet Akaln, gazetecilerin kendisini beklediini görünce Arkadalar beni bugün es geçin, üstümde çok ar nazar var dedi.

Ksa bir süre öncesine kadar sahne ald beach partilere kocas Okan Kurt’la birlikte giden ve Kurt’u DJ kabinine geçiren Demet Akaln, bu alkanln terk etmi gibi görünüyor.

KOCASINDAN AYRI SAHNEYE ÇIKTI

kili, yaad 32 milyon liralk haciz oku sonras ayrlacaklar yönünde çkan haberleri her ne kadar yalanlam olsa da son yaananlar krizi ayyuka çkard.

Ana Sayfaya Git