Demet Özdemir eğlence ifşası 'İşedim'

Sevilen dizi No:309 final yapmasıakabinde kendini eğlence mekanlarına atan oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz akşam bir mekanda eğlenmekteydi. Demet Özdemir eğlencenin dozunu biraz fazla kaçırmış olacak ki elinde mikrofn oduğu sırada 'Fazla gülmekten işedim' diyiverdi.

Haberler 05.11.2017 - 23:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sevilen dizi No:309 final yapmasakabinde kendini elence mekanlarna atan oyuncu Demet Özdemir, geçtiimiz akam bir mekanda elenmekteydi. Demet Özdemir elencenin dozunu biraz fazla kaçrm olacak ki elinde mikrofn oduu srada Fazla gülmekten iedim diyiverdi. Sempatiklii ile tanna Demet Özdemir, No:309 dizisi ile kendisini adeta batan yaratm ve oyunculuk kariyerinin adeta zirvesine tanmt.

Demet Özdemir elencenin dozajn biraz arttrdktan sonra mikrfon elinde Günah benim suç benim arksn seslendirirken, iedim deyince bir kahkaha tufandr alm ban gitmi.

DEMET ÖZDEMR DOZU FAZLA KAçIRDI

Eline mikrofonu alp dans etmeye balayan oyuncu, elencenin dozunu fazla kaçrnca kahkahalara bouldu ve edim diye bard. Peki kimdir Demet Özdemir

26 ubat 1992de 3 çocuklu bir ailenin en küçüü olarak Kocaeli de dodu.Annesi ve babas ayrld için annesi ve ablasyla stanbula tanmtr.

Bengünün dans ekibinde yer alp daha sonra Efes Kzlar kadrosunda Dans etmeye balamtr. Mustafa Sandaln Ate Et ve Unut adl klibinde de yer alan Demet Özdemir lk TV deneyiminde ise 2013 ylnda Fox Tvde yaynlanan ba rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylat Sana Bir Sr Vereceim adl dizide Aylin karakterini canlandrmtr. Daha sonra Kurt Seyit ve ura adl dizide Alya karakterini, Tut Sözünü adl Sinema filminde ise Demet karakterini canlandrmtr. Star TVde yaynlanan, barolleri Yusuf çim ile birlikte paylat çilek Kokusu adl dizide Asl karakterini canlandrmtr. Bengünün Hodri Meydan arksnn klibinde oynamtr.2016 Haziran ayndan itibaren Fox Tv de yaynlanmakta olan No:309 adl dizide Lale karakterini canlandrmaktadr.

Ana Sayfaya Git