Deniz Seki Faruk Salman muradına eremeden ayrıldı Onlar çocukluk aşıklarıydı!

Senelerce süren hapis hayatında Faruk Salman Deniz Seki'nin hep yanındaydı.Haziran başında tahliye edilen Deniz Seki'ye en çok sahip çıkan isim Faruk Salman olmuştu. Tahliye sonrasında konserden konsere koşan Deniz Seki'den ayrılık haberi gecikmedi. Deniz Seki Faruk Salan ayrıldı Ama ayrılık gerekçeleri neydi?

Haberler 25.08.2017 - 02:53 Son Güncelleme : 25.08.2017 - 16:05

Senelerce süren hapis hayatnda Faruk Salman Deniz Sekinin hep yanndayd.Haziran banda tahliye edilen Deniz Sekiye en çok sahip çkan isim Faruk Salman olmutu. Tahliye sonrasnda konserden konsere koan Deniz Sekiden ayrlk haberi gecikmedi.

Yllar sonra kavuup nianlanan Deniz Seki ile Faruk Salmann yollar ünlü arkcnn tutuklanmasyla ayrlmt. Salman, firari olduu dönemde bile akna sahip çkm, 2014 ylnda ikinci kez ceza evine giren Deniz Sekiyi 2,5 yl beklemiti.

Sekinin haziran ayndaki tahliyesinden iki hafta önce, Salman ailesinin Deniz Sekiyi istemedii çiftin de bu nedenle yollarn ayrd iddia edilmiti.Denizi bir daha brakmam diyen iadam sözünü 2,5 ay tutabildi.

HT Magazinin haberine göre; Sekinin özgürlüüne kavumasnn ardndan birlikte tatile çkan çift iki gün önce yollarn ayrd.

Seki ve Salman bu karar yakn çevreleriyle de paylat.Bu daha çok aramzda bizim bile kendimize söylemekten korktuumuz sevgimize daha çok sahip çkmalyz diye düündüümüz hassas bir dönemde bu haber basna nasl szd ben aknm . Biz aknz .

Ve çok ama çok üzgünüm! Emim Faruk bey de üzgün. Sevgimizden yana bir üphemiz yok ama benim i younluum onun bu younlua alamamas dengeyi bulamadk maalesef Yoksa baka hiç bir ey yok bu ömürlük baktm ilikiyi bitirecek .

Bu karar Faruk beyin alm olduu bir karar ben de sayg duyuyorum .

Biz daha kendimize bile itiraf edemezken belki yarn ne olaca belli olmayan bu kadar özel bir ilikiyi çkp konumak bana bize yakmaz .

O yüzden beni mazur görün olur mu ?

Daim olan sevgi ve saygmla

Deniz Seki

ANNE OLACAIM DEMT

Ünlü arkc Deniz Seki cezaevinden çktktan sonra deyimi yerindeyse hayatn yeniden inaa ediyor. Deniz Seki özel hayatna ve nianls Faruk Salmana dair açklamalarda bulundu. Son zamanlarda gözle görülür ekilde kilo veren Deniz Seki Daha da zayflayacam. Kilo güzel ey deil ama yemek yemek dünyann en güzel eyi. dedi. te Deniz Sekinin o açklamalar. Yemekler nasld? Ortalama bir ailenin sofrasna her zaman konmayacak kadar çok çeit yapyorlar. Aslnda çok salkl besleniyorsun; nohutunu, etini, tavuunu yiyorsun. Her cuma balk, her sal tavuk günüdür mesela. Bir tek ya sorunu oluyor. Ben kendimi hasta yemeine yazdrmtm. Yasz ve tuzsuz geldii zaman sen kendin ayarlayabiliyorsun. Tatil yapacak msnz? Zaten yeterince Maldivlerde kendimi dinledim. çktktan sonraki 48 saat içinde stüdyoya girip ark söyledim. Oradayken de mini konserler yapyordum. Doum günlerinin aranan ismiydim. Orada en sevilen arkmn Alamak Yok olduunu örendim. Bir repertuvar hazrlamtm oradaki isteklerden. Özellikle Halil Sezainin syan arksn 7 bin 500 kere falan söyletmilerdir.Yaananlardan piman msnz? Beni sevenleri üzdüüm için üzgün ve pimanm. Gerçekten elimde olmayan sebeplerden dolay pimanm. Hakszla uradmn da altn çizmek istiyorum. Hatalar insan içindir. Yaanmas gerekiyordu, yaand. Ben bir insanm ve beni kucaklayan insanlar da hakszla uradmn farknda. Hak etmediimi düünüyorum ama bu da benim snavmm. Artk daha sakin bir hayat yaamay düünüyorum. Orada yokluk insana çok ey öretiyor. mkanszlk, insana harikalar yaratyor. Orada hepimiz Philippe Starck gibi tasarmlar yaptk. Mukavva kartonlardan çamar suyu kaplarna kadar deiik malzemelerle çok ey yaptk. Raflar, sakslarn içine örgüden çiçekler yaptk çünkü çiçek orada yasakt.

Ana Sayfaya Git