Denizli Pamukkale'de son dakika kaza! Takla atarak durabildi

Denizli Pamukkale ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Meydana gelen kaza da 4 kişinin yaralandığı açıklandı. Denizli Antalya karayolunda meydana gelen kaza da direksiyon hakimiyetinin kaybedildiği araç, yolda takla atarak durabildi.

Haberler 08.06.2017 - 22:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denizli Pamukkale ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Meydana gelen kaza da 4 kiinin yaraland açkland. Denizli Antalya karayolunda meydana gelen kaza da direksiyon hakimiyetinin kaybedildii araç, yold takla atarak durabildi.

Kaza, saat 19.00 sularnda Pamukkale ilçesi Denizli-Antalya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametine seyir halinde olan Hüseyin Aydemir idaresindeki 20 NN 879 plakal otomobil, Acpayam Bulvarnda, saanak yan ardndan kayganlaan yolda kontrolden çkt. Otomobil, refüje çarptktan sonra yolun ortasnda devrildi. Kaza nedeniyle sürücü Hüseyin ile Melahat Aydemir, Hatice Gezgin ve Hafize Tuna, araçta skt. Araçta olay gören vatandalar durumu 112 Acil Servise haber verdi. Olay yerine ekipler gelinceye kadar çevrede bulunan vatandalar yaral olan Hatice Gezgin ve Hafize Tunay kendi imkanlaryla çkard. Gezgin ve Tuna, ambulansla Denizli Servergazi Devlet Hastanesine kaldrld. Daha sonra olay yerine gelen Denizli Büyükehir Belediyesi tfaiyesi kaza krm ekipleri, araçta skan dier iki yaraly çkararak, salk ekiplerine teslim etti. Yaplan ilk müdahalenin ardndan yaralanan anne Melahat ve oul Hüseyin Aydemir, hastaneye kaldrld. Yarallarn durumunun iyi olduu örenildi. Kaza nedeniyle tek eritten salanan trafik, kazann ardndan tamamen açld.

Ana Sayfaya Git