Derik'te Rock Konseri

62 bin nüfuslu ilçede, ilk kez rock konseri düzenlendi

Haberler 13.05.2018 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MARDNin 62 bin nüfuslu Derik ilçesinde ilk kez bir rock konseri düzenlendi. Mardin Büyükehir Belediyesinin düzenledii 2nci Geleneksel 19 Mays Gençlik Festivali etkinlikleri kapsamnda Derike gelen Grup 84, söyledii arklarla ilçe sakinlerini coturdu.

Mardin Büyükehir Belediyesince düzenlenen 2nci Geleneksel 19 Mays Gençlik Festivali kapsamnda, Derik ilçesi ilk kez bir rock konserine ev sahiplii yapt. 1926 ylndan beri Mardinin ilçesi olan, 62 bin nüfuslu Derik ilçesinin Kale Mahallesinde bulunan Mehmet Ayaydn lkokulu bahçesindeki konserde Grup 84 sahneye çkt. Yaklak 3 saat süren konserde, ilçe sakinleri Grup 84ün arklarna elik edip, elendi. çok sayda vatandan izledii konserde, Grup 84, büyük beeni toplad.

LçE HALKI BÜYÜK LG GÖSTERD

Konseri, Derik Kaymakam ve Belediye Bakanvekili Hakan Kafkas, ei Kübra Kafkas, lçe Cumhuriyet Basavcs Burhan ahinkaya, lçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez, lçe Jandarma Komutan Yüzba Seçkin Karada ve Ak Parti lçe Bakan Süleyman Karahan da izledi. Derik Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hakan Kafkas, konserin ardndan, Grup 84 ekibine çiçek verdi. Konserden sonra ksa bir konuma yapan Kaymakam Kafkas, Yaklak 1.5 yldr burada görev yapyoruz. nan ki sizleri çok seviyoruz. Bundan sonra daha çok bir araya geleceiz. Grup 84e çok teekkür ederim, bizi yalnz brakmadlar dedi.

KEL VE GÖBEKL BR ADAM BEKLYORDUK

Grup 84 üyelerinden Tuna Velibaolu ise Türkiyenin en yakkl Kaymakam ile tantklarn belirterek, çok acayip olduk. Kel ve göbekli bir adam bekliyorduk. Kendisi manken gibi maallah dedi.

lk defa bir rock konserine geldiini söyleyen ilçe sakinlerinden Sabri Ölçer (48) ise Konserde inanlmaz bir kalabalk var. çok güzel oldu. lk defa Derikte böyle bir enlik oluyor. Derik halknn böyle enliklere ihtiyac vard. Binlerce insanla bu cokuyu hep beraber yayoruz dedi.

Ana Sayfaya Git