Dev operasyon! Çok sayıda mühimmata ulaşıldı!

Terör örgütü PKK üzerine devam eden operasyonlarda bugün çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği öğrenildi. Bingöl’ün Yayladere ilçesi Kışlık Deresi bölgesindeki terör operasyonlarında menfez içerisinde terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda mühimmat ele ve gece görüş dürbünü ele geçirildi.

Haberler 25.07.2017 - 20:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terör örgütü PKK üzerine devam eden operasyonlarda bugün çok sayda mühimmatn ele geçirildii örenildi. Bingölün Yayladere ilçesi Klk Deresi bölgesindeki terör operasyonlarnda menfez içerisinde terör örgütü PKKya ait çok sayda mühimmat ele ve gece görü dürbünü ele geçirildi.

Bingöl Valiliinden yaplan açklamada, Bingöl l Jandarma Komutanlna bal birlikler tarafndan BTÖ mensuplarnn faaliyetlerine kar yürütülen çalmalar neticesinde Yayladere ilçesi Klk Deresi bölgesinde bir menfez içerisinde 1 adet M14 Anti Personel Mayn, 2 adet AK-47 arjörü, 60 adet Kalenikof Fiei, 20 Adet Bixi Mühimmat, 1 adet Araç Telsizi, 1 adet el telsizi, 1 adet gece görü dürbünü, 8 teröristlere ait fotoraflar ele geçirildi denildi.Açklamada, güvenlik güçlerinin, bölge halknn da desteiyle huzur ve güvenlii salamak maksadyla il genelinde bölücü terör örgütü ile mücadelesini kararllkla sürdürecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git